Podziel się wrażeniami!
Witam po kolejnym kilkudniowym niebycie...
masakra tyle spraw do ogarnięcia po świętach i jeszcze do pracy się wybrałem wczoraj.
kris napisał(a):
taka mała ciekawostka: http://humorland.wordmess.net/20081025/ ... s-is-like/" target="_blank" target="_blank" target="_blank
Witam w zimowy poranek.
Już po kawce. Idę montować akumulator i jazda na miasto! Ciekawe, jak się będzie jeździć, ale o tej porze to już pewnie będzie czarno i nieślisko
Witam w dzień.
Czytam, że do kolegów z południa dotarły pewnie te opady co to u nas w centrum były 2 dni temu (w poniedziałek popadało zdrowo i nawet zostało troszkę śniegu do dzisiejszego dnia).
U nas gdyby nie to że w nocy dość dobrze posypało dzisiaj nie byłoby nic, cały dzień temp minimalnie, ale jednak powyżej zera
a ja wam powiem,że jazda samochodem bez wycieraczek potrafi być bardzo ekstremalna
kris napisał(a):
jazda samochodem bez wycieraczek potrafi być bardzo ekstremalna
dzisiaj się o tym przekonałeś na pewno
teraz leje jak z cebra
coś się 'połonaczyło' z wajchą
nic nie drgnie. Nawet płyn do spryskiwaczy.
Oczywiście przed sylwestrem można zapomnieć, że się znajdzie wolny szpec......Dopiero po nowym roku, czyli 5 dni 'ekstrim'
chyba, że wcześniej sam dojdę do tego co jest nie tak
kris Co to za bolidem poruszasz się? Problem leży w manetce (przełączniku wielofunkcyjnym)? Sprzęt nie wydaje żadnego dźwięku? Sprawdź bezpieczniki. Sprawdź zaciski na pompce. Sprawdź czy aby ramię ma połączenie z silnikiem wycieraczek. Przyczyn może być wiele - zależnie od objawów...
ruszam i nic. Zero reakcji, nic nie drgnie. Doczytałem, że albo bezpieczniki, albo przełącznik zespolony