Podziel się wrażeniami!
Witam, nazywam się Krzysztof i od kilku godzin nie świergotałem.
Właściwie to mam tak samo jak Deviant. Każde pisanie, wstawianie to logowanie do strony UK.
Cześć @akamel.
Wygląda na to, że ustawiłeś jako swój język angielski, a jako kraj Wielką Brytanię. Problem powinien się rozwiązać po zmianie ustawień na polskie. Jeśli jednak wciąż będziesz przekierowywany na brytyjskie forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość, a postaram się Ci pomóc.
Pozdrawiam serdecznie,
Karolina
Ja obawiam się, że podczas migracji danych z naszej dawnej platformy, system sam przypisał języki niektórym użytkownikom.
Być może to jest problemem. @akamel. jeżeli zmiana ustawień nic nie zmieni, daj mi proszę znać.
Problem wygląda na rozwiązany. Dzięki.
Bardzo się cieszę :).
Hej... Ktoś tu jeszcze zagląda? Nie było mnie parę miesięcy i takie zmiany. Krisa nima, Tadzik zniknął, Lajam też pewnie potomstwem zajęty... Dobrze, że jeszcze czasem na fb się spotykamy
Hej, Marku...
Tak to widzisz jest. Nie ma Sony Poland (jest Sony Europe), Radzia, naszego admina wywalili, zrobił swoję i mógł odejść - centrala w Londynie (czy gdzieś tam...). Nogadać się po ludzku nie ma z kim...
To i zaglądać tu się nie chce... A było tak pięknie - i komu to przeszkadzało?
Ale jeszcze się gdzieś, kiedyś piwka napijemy!
Witaj.
Dobrze, że macie fb. A ja?
Czasem ktoś tu zagląda, ktoś napisze ze dwa słowa. Ale to forum stało się forum poradnikowym a nie towarzyskim.
Piotruś, na fb funkcjonuje cała ekipa KKM, warto założyć konto, choć mając telefon zawsze możesz zainicjować bezpośrednie pogaduchy 🙂 Powiem Ci że osobiście bardzo się stęskniłem za wami (bez obrazy, ale szczególnie za Anią)
Szkoda, że do Tadzia mam tak daleko bo piwko razem wypite dużo bardziej smakuje jak tylko z Sabi 🙂
Nie wiem co z Radziem, ostatni raz go widziałem jeszcze w lecie, przy przekazywaniu aparatu pożyczonego przez Sabinkę. Może się gdzieś wyprowadził? Sony zrobiło mu świństwo (i chyba sobie też) ale mimo rozgoryczenia mógłby się czasem odezwać. A właśnie, sam do niego zadzwonię 🙂
Póki co, składam Wam cieplutkie życzenia wszystkiego najlepszego w nadchodzącym Nowym Roku i mam nadzieję, że dobre jeszcze wróci - np. Forum Sony w starej wersji 😉
Oczywiście życzenia kieruję do całej ekipy zaglądającej tu jeszcze - spotkania, plenery, pogaduchy z Wami były dla mnie bardzo ważne.