anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

XIII Targi Sprzętu Fotograficznego, Filmowego i Video 2010

profile.country.PL.title
RASTX.
Użytkownik

XIII Targi Sprzętu Fotograficznego, Filmowego i Video 2010

Serdecznie zapraszam na zbliżające się XIII Targi Sprzętu Fotograficznego, Filmowego i Video. :c33

1. Na targach zostanie zaprezentowana nowa linia lustrzanek oraz aparatów „GP”.
Przyznam, że sam jestem ciekawy, nie miałem jeszcze okazji zapoznać się z nową serią.

2. Przygotujemy 4 stanowiska dla Was ( Forum Sony / Foto Klub ) z dostępem do internetu.
Możecie podzielić się wrażeniami bezpośrednio z targów, zamieszczając swój reportaż foto np. na Forum Sony.
Jeżeli zabraknie Wam miejsca na kartach pamięci, będzie możliwość przegrania danych na płyty DVD.

3. Każdy odwiedzający na targach „strefę” Sony ( Hala nr 2, stanowisko nr 107 ), będzie mógł nabyć 1 produkt z 30 % zniżką, a osoby, które wstąpiły do :c51 na Forum Sony do 15 marca 2010 r., mogą skorzystać aż z 40 % zniżki od cen referencyjnych Sony Poland. Poniżej produkty, na które obowiązuje specjalna oferta ( do wyczerpania zapasów 😞

- DSLR-A850
- DSLR-A850Q
- DSLR-A900
- SAL18200
- SAL18250
- SAL16F28
- SAL50F14
- SAL30M28
- SAL50F18
- SAL55200-2
- SAL70300G
- SAL70400G
- SAL1635Z
- SAL35F14G
- SAL2470

Lista może jeszcze ulec modyfikacji.
Z informacji, jakie otrzymałem, wynika, że będzie możliwość dokonania płatności kartą oraz zakupu na raty.

4. Przygotujemy dla Was 100 kart wstępu na targi. Odbiór możliwy ( 26 / 27 marca ) w Hali nr 2 w Centrum Prasowym na hasło „Forum Sony”.

5. Stanowisko serwisowe C.S.I., zostanie przygotowane do przyjęcia sprzętu uszkodzonego oraz sprawdzenia przebiegu migawki. Oczywiście serwis służy radą, podobnie jak w zeszłym roku.

6. Szczegółowe informacje na temat targów dostępne są na stronie: http://www.mtl.lodz.pl/fvf

Jeszcze raz serdecznie zapraszam. :c33

Pytania proszę zadawać w tym wątku.

-----------------------------------------------------------------------------
Sony Europe Limited ( Sp. z o.o. ), Oddział w Polsce;
126 ODPOW. 126
profile.country.PL.title
RASTX.
Użytkownik

Alcazar napisał(a):

Radziu :) tylko zaskocz nas jeszcze milej :)

Nie było możliwe uzyskanie większego rabatu niż 40 % od cen referencyjnych Sony Poland, które znajdują się w cennikach:

1. http://www.sony.pl/res/attachment/file/80/1150907428680.pdf
2. http://www.sony.pl/res/attachment/file/43/1237477542143.pdf

RASTX napisał(a):

3. Każdy odwiedzający na targach „strefę” Sony ( Hala nr 2, stanowisko nr 107 ), będzie mógł nabyć 1 produkt z 30 % zniżką, a osoby, które wstąpiły do :c51 na Forum Sony do 15 marca 2010 r., mogą skorzystać aż z 40 % zniżki od cen referencyjnych Sony Poland.

Dobrą wiadomością będzie informacja dla osób, które nie zdążyły zapisać się do Foto Klubu. Udało się nam uzyskać nieco większą zniżkę niż 30 % dla wszystkich odwiedzających.

Serdecznie zapraszam :c21 do strefy :c52

Propozycja produktów wraz z cenami brutto w załączeniu.

profile.country.PL.title
RASTX.
Użytkownik

roka63 napisał(a):

Czytałem informację o Targach... i w czwartek jest wstęp jest tylko dla profesjonalistów. Hmm... jestem raczej totalnym amatorem ze sprzętem, który niektórzy profi mają... czy mam szansę wejścia na Targi? Nie wspomnę o haśle "Forum Sony"... Bo z tego co pisałeś wejściówki są tylko na piątek i sobotę...

Bardzo pasuje mi wizyta w Łodzi właśnie w czwartek, no i zależy na kupnie :c34 szkiełka.

Targi zaczynają się od czwartku ( 25 marca ), jednak ten dzień zarezerwowany jest dla firm oraz dziennikarzy. Nie wiem jakie są ograniczania ze strony organizatora targów, dlatego też zapraszamy wszystkich od 26 marca. Jeżeli chcesz przyjechać w czwartek, zorientuj się proszę jak wygląda możliwość wejścia na targi. Nie jestem pewny, że na 100 % przyjadę, tak więc może nie będę mógł pomóc. Niemniej z informacji jakie uzyskałem, zakup sprzętu w czwartek będzie możliwy.

profile.country.pl_PL.title
Style-----
Nowicjusz

Ciekawe czy na piątek coś zostanie :c6

tenzer
Poszukiwacz

RASTX napisał(a):

Nie było możliwe uzyskanie większego rabatu niż 40 % od cen referencyjnych Sony Poland, które znajdują się w cennikach:

Niekoniecznie musiałby być większy rabat. Osobiście wolałbym gdyby był większy asortyment do wyboru :(

roka63 napisał(a):

czy mam szansę wejścia na Targi?

Kolego myślę, że jedyny sposób zakombinowania i wejścia w czwartek to zapytanie wśród znajomych, rodziny, sąsiadów i kolegów czy ma ktoś swoja firmę i zarejestrowanie się na nią. Jeśli zgodzi się to mogła by być nawet pani Hela z sklepu spożywczego byle by Ci NIP podała resztę ściemnisz.

edit:

Style napisał(a):

Ciekawe czy na piątek coś zostanie :c6

Chyba Sony nie dało takiej promocji i po 2 sztuki asortymentu.

profile.country.GB.title
roka63------
Doradca

Firemkę to mam własną, jeszcze. Ale o wejście JUŻ się nie martwię :thumbsup: Załatwione :c20

Zawsze mogę być... prywatnym detektywem :D , a sprzęt foto w tej branży to podstawa... :D

:c20

profile.country.en_PL.title
tompacan
Nowicjusz

roka63 napisał(a):

czy mam szansę wejścia na Targi?

Jeśli mnie pamięć nie myli to w ten dzień jedynym "ograniczeniem" może być wyższa cena wejściówki.

roka63 napisał(a):

Czy ul. Wólczańska 199 to adres docelowy?

Powinno podprowadzić pod parking wielopoziomowy.

RASTX napisał(a):

Nie jestem pewny, że na 100 % przyjadę

Też na 100% nie jestem pewien ale liczyłem, że jak zajadę to chwilę poooooogadamy ;)

profile.country.PL.title
piotruso
Znawca

Adres docelowy to:
Hala nr 1, ul. Stefanowskiego 30
Hala nr 2 (tu jest Sony) i 3, ul. Skorupki 21
Parkować możesz gdzieś przy ulicy lub jest (był rok i dwa lata temu) robiony parking przed halą nr. 2 (wjazd na parking znajdował się jakby na przedłużeniu ulicy Poetza). Wjazd jest od ul. Stefanowskiego a ponieważ to ulica jednokierunkowa więc w nią musisz wjechać ulicą Skorupki (ulica Potza była zamykana szlabanem i puszczali tędy tylko jakieś specjalne przepustki).
Dane dla gadającej pani: 51°45'0.215"N, 19°27'11.195"E lub 51.75006°N, 19.45311°E w zależności od sposobu podawania danych.
Link: http://mapa.targeo.pl/,18,19.45302,51.74997?l=0b91d9f8c24bdf08

Style-----
Nowicjusz

10zer napisał(a):

Chyba Sony nie dało takiej promocji i po 2 sztuki asortymentu.

W naszych realiach jakoś by mnie to nie zdziwiło bardzo :(

profile.country.PL.title
RASTX.
Użytkownik

Plan „strefy” Sony na targach.

Minoor
Początkujący

Witam,
roka63 wysłałem Ci PW skontaktuj się ze mną na tel. :c37