Podziel się wrażeniami!
Serdecznie zapraszam na zbliżające się XIII Targi Sprzętu Fotograficznego, Filmowego i Video.
1. Na targach zostanie zaprezentowana nowa linia lustrzanek oraz aparatów „GP”.
Przyznam, że sam jestem ciekawy, nie miałem jeszcze okazji zapoznać się z nową serią.
2. Przygotujemy 4 stanowiska dla Was ( Forum Sony / Foto Klub ) z dostępem do internetu.
Możecie podzielić się wrażeniami bezpośrednio z targów, zamieszczając swój reportaż foto np. na Forum Sony.
Jeżeli zabraknie Wam miejsca na kartach pamięci, będzie możliwość przegrania danych na płyty DVD.
3. Każdy odwiedzający na targach „strefę” Sony ( Hala nr 2, stanowisko nr 107 ), będzie mógł nabyć 1 produkt z 30 % zniżką, a osoby, które wstąpiły do na Forum Sony do 15 marca 2010 r., mogą skorzystać aż z 40 % zniżki od cen referencyjnych Sony Poland. Poniżej produkty, na które obowiązuje specjalna oferta ( do wyczerpania zapasów 😞
- DSLR-A850
- DSLR-A850Q
- DSLR-A900
- SAL18200
- SAL18250
- SAL16F28
- SAL50F14
- SAL30M28
- SAL50F18
- SAL55200-2
- SAL70300G
- SAL70400G
- SAL1635Z
- SAL35F14G
- SAL2470
Lista może jeszcze ulec modyfikacji.
Z informacji, jakie otrzymałem, wynika, że będzie możliwość dokonania płatności kartą oraz zakupu na raty.
4. Przygotujemy dla Was 100 kart wstępu na targi. Odbiór możliwy ( 26 / 27 marca ) w Hali nr 2 w Centrum Prasowym na hasło „Forum Sony”.
5. Stanowisko serwisowe C.S.I., zostanie przygotowane do przyjęcia sprzętu uszkodzonego oraz sprawdzenia przebiegu migawki. Oczywiście serwis służy radą, podobnie jak w zeszłym roku.
6. Szczegółowe informacje na temat targów dostępne są na stronie: http://www.mtl.lodz.pl/fvf
Jeszcze raz serdecznie zapraszam.
Pytania proszę zadawać w tym wątku.
Skoro w hali 2 będą wejściówki a że by tam wejść trzeba je najpierw kupić to jest to lekko bez sensu
Style napisał(a):
Skoro w hali 2 będą wejściówki a że by tam wejść trzeba je najpierw kupić to jest to lekko bez sensu
Czyli można wejść na hasło bez odbierania wejściówek ?
Style napisał(a):
Czyli można wejść na hasło bez odbierania wejściówek ?
RASTX napisał(a):
4. Przygotujemy dla Was 100 kart wstępu na targi. Odbiór możliwy ( 26 / 27 marca ) w Hali nr 2 w Centrum Prasowym na hasło „Forum Sony”.
Panie i Panowie byłem dziś służbowo w Łodzi na targach,podejrzałem stoisko Sony,extra.Dziś byłem podrzucić szafki itp.na stoisko firmy w której pracuje.
Jadę trasą Toruń- Łódź w piątek rano a w sobotę Łódź-Toruń jak ktoś by reflektował to zapraszam
hallo! co tu się dzieje wszyscy w kolejce stoją żadnej relacji na bieżąco?
Jak by ktos chcial mam wolne miejsce w samochodzie, wyjazd przed 7 z Wawy, powrot wieczorem.
ps. Alcazar, pusc mi numer do siebie na pw
poszło a tu dalej cisza?
Jeśli ma ktoś możliwości i jeszcze ochotę.
Jutro rano z Rzeszowa a w sobotę popołudniem wracamy z Łodzi 2 miejsca wolne.