anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Narzędzia Premium w Vaio Care - problem

profile.country.pl_PL.title
morefusz_22
Nowicjusz

Narzędzia Premium w Vaio Care - problem

Witam

Posiadam komputer Sony Vaio VPCF11M1E. Z Vaio Care problemy miałem zawsze. Czasami wyskakiwały jakieś błędy, a innym razem nie mogłem go uruchomić i konieczna była reinstalacja całego systemu. Po nie dawnej aktualizacji z wielką nadzieją przyjąłem nową szatę graficzną Vaio Care, myśląc, że idą za tym również zmiany w funkacjonowaniu. Faktycznie od zainstalowania aktualizacji Vaio Care działa stabilnie. Jest tylko jeden problem, skusiłem się na zakup Narzędzi Premium, na których się bardzo zawiodłem. Program do przyśpieszania internetu w niczym nie pomógł. Z uwalnianiem pamięci ciężko stwierdzić, musiałbym go bardziej przetestować. Ale najbardziej zawiodłem się na przyspieszaczu programów. Po uruchomieniu zaczął skanować pierwszy z dysków (systemowy). Po dotarciu do 100% pojawiły się wyniki, że około 50% plików nadaje się do defragmentacji. Jednak skanowanie nadal było w toku. Sprawdzał dalej powiązania programów. Po 24 godzinach pracy stwierdziałem, że jednak jest coś nie tak. I faktycznie: procesor nie był w ządnym stopniu obciążony, a dysk nie mrugał jak przy odczycie danych. Operację powtórzyłem jeszcze dwukrotnie, ale ostatecznie porzuciłem sprawę. Może ktoś spotkał się z podobnym problemem i wie co może być jego przyczyną.

2 ODPOW. 2
profile.country.pl_PL.title
krdziew
Nowicjusz

Witam. Mam to samo z tzw. przyspieszaczem programów. Wczoraj zakupiłem i pozostawiłem na noc do analizy. Rano - bez zmian. Po przeczytaniu Twojej opinii nie będę marnować czasu i nerwów. Dziś ostatnia próba i trzeba będzie skladać reklamację :wink:

darnaz
Poszukiwacz

ODINSTALOWAC !