Podziel się wrażeniami!
Witam uzytkownikow,
Kupilem w/w model z drugiej reki i okazalo sie ze komputer pochodzi z niemieckiego rynku.
Problemem jest:
1. partycja recovery (zostala skasowana przez poprzedniego wlasciciela),
2. instalacja systemu z plyt recovery (otrzymalem o uzytkownika z polski i wyskakuje blad 320 podczas instalacji 6 plyty),
3. sterowniki ktore instaluja sie ze swierzej kopii systemu (nie dzialaja klawisze funkcyjne- probowalem roznej kolejnosci, 2 nieznane urzadzenia- dev 5001 oraz dev A 108 mimo instalacji wszystkiego co na stronie Sony),
Chciałbym przywrocic w jakis sposob partycje recovery tylko nie mam zielonego pojecia w jaki sposob to zrobic (pani z infolinii zapewnia mnie ze nie ma takiej mozliwosci), ogolnie siedze juz nad problemem 2 tygodnie i mam dosyc. Sony proponuje kupno plyt od nich za 250 zl tylko nie daja gwarancji ze beda dzialaly (jakas farsa). Prosze o pomoc.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
Witaj,
na początek zainstaluj wszystkie sterowniki preinstalowane na twoim laptopie. Znajdziesz je nieco niżej w zakładce "Pobieranie" i co najważniejsze programy tj. Sony Shared Library, VAIO Location Utility, VAIO Smart Network, VAIO Care, itp. trzeba zainstalować w odpowiedniej kolejności.
Więcej szczegółów znajdziesz:
Witaj,
na początek zainstaluj wszystkie sterowniki preinstalowane na twoim laptopie. Znajdziesz je nieco niżej w zakładce "Pobieranie" i co najważniejsze programy tj. Sony Shared Library, VAIO Location Utility, VAIO Smart Network, VAIO Care, itp. trzeba zainstalować w odpowiedniej kolejności.
Więcej szczegółów znajdziesz: