- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
vgn-fs515b sterowniki i inne
witam serdecznie,
przeinstalowałem windowsa z wersji deutch na polską i pozbyłem się przy tym sterowników, nie mogę ściemniać ekranu z klawiatury, regulować głośności, touchpad nie działa jak powinien.
Wie ktoś skąd mogę takowe pobrać, znalazłem już kilka wersji pod ten model i nic nie działa.
Mam tez problem z napędem, jak się rozpędza to jest strasznie głośny i aż szarpie całym laptopem, czy kupiony za granicą mogę oddać w polsce na gwarancji?
jesli ktoś się pofatyguje to z góry bardzo dziekuję
pozdrawiam
Paweł
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
hm...
nie ma nawet jakiegoś admina tego forum, aby mógł cokolwiek poradzić użytkownikom ??
Powoli właśnie przez serwis zacznę chyba odchodzić od urządzeń sony.
I nie o to chodzi ze sa na tej stronie i jak ktoś jest taki czub ze nie potrafi poszukać to jego wina, chodzi o to ze część sterowników nie działa z moim kompem mimo iż jest doń dedykowana!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
hm...
nie ma nawet jakiegoś admina tego forum, aby mógł cokolwiek poradzić użytkownikom ??
Powoli właśnie przez serwis zacznę chyba odchodzić od urządzeń sony.
I nie o to chodzi ze sa na tej stronie i jak ktoś jest taki czub ze nie potrafi poszukać to jego wina, chodzi o to ze część sterowników nie działa z moim kompem mimo iż jest doń dedykowana!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Cześć tu masz wszystko do swojego modelu co potrzebujesz
Wejdz tu
dzięki oczywiście skorzystałem z porady, ale tego o co mi chodziło wciąż nie osiągnąłem przez 6 miesięcy, moze ma ktoś pomysł na to jak przywrócić do życia touchpada, tzn. jego funkcję odpowiadającą skrolowi w myszce.
jeździło się paluchem po prawej części touchpada przewijając dokumenty/strony w dół i w górę, brakuje mi tego. Instalowałem już wszystko co dedykowane do mojego modelu i nic!
Jeszcze jeden mam problem, mianowicie nie jest wyświetlana ikona memory stick w oknie mojego komputera, i nie wiem jak spowodować wyświetlanie odpowiedniej ikony, oczywiście to tylko estetyka ale denerwuje mnie to
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Cześć tu masz wszystko do swojego modelu co potrzebujesz
Wejdz tu
dzięki oczywiście skorzystałem z porady, ale tego o co mi chodziło wciąż nie osiągnąłem przez 6 miesięcy, moze ma ktoś pomysł na to jak przywrócić do życia touchpada, tzn. jego funkcję odpowiadającą skrolowi w myszce.
jeździło się paluchem po prawej części touchpada przewijając dokumenty/strony w dół i w górę, brakuje mi tego. Instalowałem już wszystko co dedykowane do mojego modelu i nic!
Jeszcze jeden mam problem, mianowicie nie jest wyświetlana ikona memory stick w oknie mojego komputera, i nie wiem jak spowodować wyświetlanie odpowiedniej ikony, oczywiście to tylko estetyka ale denerwuje mnie to