Podziel się wrażeniami!
Witam. Natrafiłem na ten artykuł gdy szukałem jakiś informacji o mojej starej lampie.
http://alphacorner.eu/index.php/porady/ ... mment-1642" target="_blank
Tam jest coś takiego napisane "Lampa w aparacie jest wyzwalana wraz z lampą bezprzewodową".
Chciałem się dowiedzieć czy to prawda ? Jeśli tak to czy można jakoś ustawić aby lampa wbudowana nie załączała się gdy mam podpiętą tą drugą (mam alpha a330)?
Dokładnie mi chodzi o radiowo a WL to coś zupełnie innego. Widzę ze nikt nie zna odpowiedzi dlatego raczej będę musiał zakupić takie sprzęty i sam to sprawdzić
Zawsze można poczekać aż skywalker pojawi się na forum - twórca podanej przez Ciebie strony to nasz klubowicz także
bogis napisał(a):
Dokładnie mi chodzi o radiowo a WL to coś zupełnie innego. Widzę ze nikt nie zna odpowiedzi dlatego raczej będę musiał zakupić takie sprzęty i sam to sprawdzić
wygląda jak przerośnięta wersja radiówki o której pisał Piotruso wyżej i ta chińszczyzna wyzwala lampy radiowo nie powodując podnoszenia się i błyskania lampy wbudowanej szczerze dla mnie jest to bez sensu bo jeśli miałaby błyskać wbudowana to równie dobrze można do tych tanich lamp dokupić tylko fotocele i wyzwalać je błyskiem...