- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Prośba o opinie na temat obektywu!
Witam wszystkich !! jestem świeżym posiadaczem A200 mam okazję zakupić do niego obiektyw Konica Minolta AF 70-210 mm f/3.5-4.5 i tu rodzi się moje pytanie czy ktoś używał już tego obiektywu czy warto go kupić za 300zł jakie są wasze opinie na temat tego sprzętu
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
polecam dyxum.com
znajdź sobie ten obiektyw i popatrz na przykładowe zdjęcia oraz poczytaj recenzje użytkowników. Ja w ten sposób sprawdzam sobie wstępnie czy warto zawracać sobie głowę jakimś obiektywem czy też nie
Może ktoś z forum używa tego obiektywu i coś więcej napisze a na początek polecam dyxum
P.S przepraszam że się czepiam ale nie podoba mi się Twój awatar... Ja wiem że to taki żart ale mam złe skojarzenia...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
P.S przepraszam że się czepiam ale nie podoba mi się Twój awatar... Ja wiem że to taki żart ale mam złe skojarzenia...
stety czy niestety mamy w internecie wolność. avatar też mnie nie bawi, ale Twoja uwaga jeżeli już musiała być wygłoszona to na pw.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
OK panowie avatar zmieniłem faktycznie może za ostry jak na to forum
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
zupełnie niemerytorycznie odpowiem że mi się tym obiektywem dobrze fociło (jeszcze z analogiem. teraz mam 75-300). IMO za 300 zika to warto
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
OK dzięki więc Kupuje