Podziel się wrażeniami!
Witam!
Posiadam statyw WT-663S zakupiony w sklepie funsports
I tutaj rodzi się moje pytanie, czy w tym statywie można wymienić głowicę?
Szukałem w google i nie znalazłem na stronie sklepu w którym kupiłem statyw i nie znalazłem. Więc postanowiłem napisać do gościa z tego sklepu i nasza konwersacja wyglądała następująco:
Ja:
Dzień Dobry
Nie dawno zakupiłem statyw WT-663S i od nie dawna zastanawiam się czy w nim da się wymienić głowicę na inną?
Jeśli tak to mam kolejne, jak to zrobić?
Pozdrawiam
Funsports.pl:
Witam!
Tak, na wybrane z oferty: http://www.funsports.pl/category/statyw ... -glowice/2 .
Ja:
Dzień Dobry
Dziękuje za odpowiedź, lecz chciałbym dowiedzieć jak tę głowicę się zmienia?
Pozdrawiam
Funsports.pl:
Witam!
Głowica jest odkręcana od statywu.
A z resztą opinie o tej głowicy całkiem nie złe np: opinie głowica FPH-52Q, i tu też
Monopod
Pozdrawiam
druczek napisał(a):
Nie uważam że jest to chińszczyzna.
Skoro tak to jakie głowice i monopody firmy Triopo polecasz?
druczek napisał(a):
Skoro tak to jakie głowice i monopody firmy Triopo polecasz?
W piątek dostałem odpowiedź od pana z funsports.pl, która brzmiała następująco:
Witam!
Po dokręceniu do oporu gałki obrotu panoramicznego odkręca się głowicę w kierunku odwrotnym do ruchu wskazówek zegara trzymając za wcześniej dokręconą gałkę.
Natomiast były różne wersje detali i w tym celu proponowaliśmy dookreślenie szczegóły w rozmowie telefonicznej.
Pozdrawiam i zapraszam do współpracy.
e-mail: biuro@funsports.pl
Po tygodniu korespondencji mailowej z panem z funsports.pl udało mi się odkręcić głowicę z czego jestem niezmiernie zadowolony!
Pozdrawiam
druczek napisał(a):
W piątek dostałem odpowiedź od pana z funsports.pl, która brzmiała następująco:
Witam!
Po dokręceniu do oporu gałki obrotu panoramicznego odkręca się głowicę w kierunku odwrotnym do ruchu wskazówek zegara trzymając za wcześniej dokręconą gałkę.
Natomiast były różne wersje detali i w tym celu proponowaliśmy dookreślenie szczegóły w rozmowie telefonicznej.
Pozdrawiam i zapraszam do współpracy.
e-mail: biuro@funsports.pl" target="_blank
Po tygodniu korespondencji mailowej z panem z funsports.pl udało mi się odkręcić głowicę z czego jestem niezmiernie zadowolony!
Pozdrawiam
Tak