Podziel się wrażeniami!
Witajcie Dawno tu nie zaglądałem, zaczęły się nareszcie nasze upragnione wakacje i jest czas na pstrykanie zdjęć. Tak sobie pstrykam i pstrykam i zauważyłem ze przydałby mi się statyw. Możecie pomóc przy wyborze? Na co zwracać uwagę. Proszę o odpowiedzi. Z góry dziękuje wszystkim ;*
kurcze, one wygladaja prawie tak samo .... czy nosnosc w tym wypadku jes uwarunkowana rodzajem glowicy?
Carlos31 napisał(a):
kurcze, one wygladaja prawie tak samo
Carlos31 napisał(a):
czy nośność w tym wypadku jest uwarunkowana rodzajem głowicy?
SZFENDAK napisał(a):
przed zakupem dokładnie macałem statywy na warszawskiej giełdzie.
A co myslicie o tym statywie Manfrotto 055XPROB i tych glowicach Manfrotto 460MG Magnesium, Manfrotto 804RC2, Manfrotto 496RC2, Manfrotto 498RC2
dar801 napisał(a):
:c37 A co myslicie o tym statywie Manfrotto 055XPROB i tych glowicach Manfrotto 460MG Magnesium, Manfrotto 804RC2, Manfrotto 496RC2, Manfrotto 498RC2
no dokladnie ta cena ale ona chyba idzie w parze z jakoscia i praktycznoscia,tu mam ciezki wybor bo nie mam nigdzie w okolicy sklepu gdzie by je mieli do pomacania.Podobna do tej 804 mialem w starej Hamie i nie mialem powodu do narzekania,ale nigdy nie uzywalem kulowej.w tym temacie to bedzie chyba ciezko z wyborem bo tylu ilu urzytkownikow tyle opini,no coz ale moze ktos poradzi
Witam wszystkich mam mały dylemat szukam statywu z możliwością ustawienia kolumny centralnej w poziomie. Może używacie takowych i możecie coś polecić.
moze np: 055XPROB
dar801 napisał(a):
:c22 moze np: 055XPROB
Też nad nim myślałem plus głowica 804RC2 Tylko te ceny może jest coś alternatywnego ?
A może 190XPROB jest lżejszy