anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Do czego służą programy w aparacie.

spolPaulo1pzkvb
Początkujący

Do czego służą programy w aparacie.

Czciałem się dowiedzieć do czego służą programy w aparacie, czy może mi to ktoś precyzynie wyjaśnić !

36 ODPOW. 36
profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

Paulo napisał(a):

oczywiście macie rację, ale czy może ktoś te programy opisać swoimi słowami !

Witam!
Przeczytałeś instrukcję? Zrobiłeś jakieś zdjęcia korzystając z opisu i porównałeś je ze sobą?
Ćwiczenie jest najlepszą metoda poznania.
Jeśli teraz czegoś nie rozumiesz, pytaj. Ale już konkretnie, o to czego nie rozumiesz, albo co daje inny efekt niż zamierzałeś, a nie każ nam analizować instrukcję.
Powodzenia w poznawaniu DSLR.

------------------------------
fotoamator
spolPaulo1pzkvb
Początkujący

Jaki głubi potrafi się mondrować i odsyłać do instrukcji ,ale nie ktoś to opisze własnymi sławami

profile.country.pl_PL.title
acinloop
Nowicjusz

Paulo napisał(a):

Jaki głubi potrafi się mondrować i odsyłać do instrukcji ,ale nie ktoś to opisze własnymi sławami

A ja dalej będę się upierał żebyś przeczytał instrukcję :smileymrgreen:

profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

Paulo napisał(a):

Wszystko na jego temat.!

"P" nie jest programem tematycznym.
Czego (po przeczytaniu instrukcji) nie rozumiesz, która część opisu jest niejasna lub niezrozumiała?

------------------------------
fotoamator
Starosta.
Początkujący

Paulo napisał(a):

oczywiście macie rację, ale czy może ktoś te programy opisać swoimi słowami !

Nie rozumiem w jakim sensie własnymi słowami :c7
Gdybym miał to Ci opisać to bym Ci napisał mniej więcej to co jest w instrukcji.
A tam masz to naprawdę bardzo dobrze i prosto opisane.

Gdy kupowałem lustrzankę to pierwsze co zrobiłem to przeczytałem całą instrukcję obsługi, równocześnie mając przy sobie lustrzankę i robiąc to co w instrukcji jest opisane ;)

Czy przeczytanie instrukcji jest aż tak trudne :smileyquestion:

Pozdrawia Starosta :grin:
spolPaulo1pzkvb
Początkujący

Jak kolego moderator jest taki bystry, to może mi wyjaśni swoimi mondrywi wskazówkami, do czego służy program P

- jakie się nim wykonuje zdjęcia
- co ustawia automat
- co ja mogę w tym programie ustawić lub przestawić. by wykonać dobre zdjęciw
- itp

Proszę o wyjaśnie własnymi słowami, anie mnie odsyłać do instrukci, bo to jest to forum

spolnemesis1paejw
Początkujący

Starosta napisał(a):

Czy przeczytanie instrukcji jest aż tak trudne :question:

Widocznie jest, skoro trudne jest napisanie jednego zdania po polsku:

Paulo napisał(a):

Kolego Paulo, metodą obrażania wiele nie wskórasz - aparat należy poznać, przec zytać instrukcję, zobaczyć poradniki, np. TUTAJ a forum traktować jak coś tam jest niezrozumiałe. Nikt nie będzie pisał elaboratu, bo Tobie się nie chce czytać. Trochę własnej pracy trzeba też włożyć, żeby innym się chciało popracować dla Ciebie.

acinloop
Nowicjusz

nemesis napisał(a):

Nikt nie będzie pisał elaboratu, bo Tobie się nie chce czytać. Trochę własnej pracy trzeba też włożyć, żeby innym się chciało popracować dla Ciebie.

AMEN :smileymrgreen:

spolPaulo1pzkvb
Początkujący

Przepraszm bardzo nikogo nie obraziłem i nie mam zamiaru ? jestm początkujacym i mam prawo wszystkiego nie wiedzieć po mima iż cztałem instrukcje od A-Z

acinloop
Nowicjusz

Paulo napisał(a):

a po za tym nie mam do niej istrukcji nie bardzo wiem !

Paulo napisał(a):

jestm początkujacym i mam prawo wszystkiego nie wiedzieć po mima iż cztałem instrukcje od A-Z

W 15 minut przeczytałeś :shock:
:smileymrgreen: