anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Do czego służą programy w aparacie.

spolPaulo1pzkvb
Początkujący

Do czego służą programy w aparacie.

Czciałem się dowiedzieć do czego służą programy w aparacie, czy może mi to ktoś precyzynie wyjaśnić !

36 ODPOW. 36
spolPaulo1pzkvb
Początkujący

A koleżanka to chyba belfer a polaka ?

spolPaulo1pzkvb
Początkujący

nie smaczny dowcip, by najmnie dla mnie

spolnemesis1paejw
Początkujący

Paulo napisał(a):

Przepraszm bardzo nikogo nie obraziłem i nie mam zamiaru ? jestm początkujacym i mam prawo wszystkiego nie wiedzieć po mima iż cztałem instrukcje od A-Z

Na początek zobacz jeszcze TUTAJ

Paulo napisał(a):

Chyba pomyliłeś fora. Tu nie onet.pl i nie tolerujemy takich odzywek. Jeśli chcesz uzyskać jakąkolwiek pomoc, spróbuj panować nad emocjami. A pisanie po polsku jest wyrazem szacunku wobec innych - tych, których prosisz o pomoc - a równocześnie robisz wiele, aby ich do siebie zrazić.
Mnie zrazić już Ci się udało. Może inni zechcą z Tobą "dyskutować" w tym tonie? Wątpię.
Pozdrawiam.

spolPaulo1pzkvb
Początkujący

Głupi dowcip, by najmnie dla mnie !

profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

Paulo napisał(a):

Paulo napisał(a):

Jaki głubi potrafi się mondrować i odsyłać do instrukcji ,ale nie ktoś to opisze własnymi sławami

Drogi Paulo,
Nie życzę sobie, żebyś kogokolwiek obrażał.
Nalegam także, żebyś pisał w sposób zrozumiały, z zachowaniem zasad ortografii i gramatyki.

Otrzymujesz oficjalne ostrzeżenie.

spolPaulo1pzkvb
Początkujący

Pozwól, że to ja będę decydować o tym czy coś na tym Forum można, czy nie. Skoro kilka osób mówi Ci, że przesadzasz, to warto się nad tym zastanowić.

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

Paulo napisał(a):

Pozwól, że to ja będę decydować o tym czy coś na tym Forum można, czy nie.

a, że tak zapytam - jaki cudem się stało, że to ty decydujesz o porządku na Forum SONY ?

Paulo napisał(a):

Skoro kilka osób mówi Ci, że przesadzasz, to warto się nad tym zastanowić.

a teraz mi weź pokaż o co tobie chodzi, bo czytam i widzę tylko i wyłącznie twoją ignorancję.
Przykro mi to pisać, ale twoje zachowanie jest poniżej dobrego smaku. Dlatego polecam ochłonąć.

Początkujący

to są słowa moderatora, a nie moje !

Pozwól, że to ja będę decydować o tym czy coś na tym Forum można, czy nie. Skoro kilka osób mówi Ci, że przesadzasz, to warto się nad tym zastanowić.

profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

Paulo napisał(a):

Paulo, to są MOJE słowa kierowane do Ciebie w Prywatnej Wiadomości po tym jak zwróciłem Ci na PW uwagę, że obrażasz użytkowników....

Nie rozumiem powodu dla którego wklejasz je w tej chwili na forum. :?

spolPaulo1pzkvb
Początkujący

Bardzo wszystkich przepraszam obrażonych i tych nie obrażonych !!!