Podziel się wrażeniami!
Czciałem się dowiedzieć do czego służą programy w aparacie, czy może mi to ktoś precyzynie wyjaśnić !
Powolales do zycia watek i wystosowales pytanie na ktore odpowiedz moze zajac setki stron.
Skoro pojawiles sie w "ABC Fotografowania" przeanalizuj od poczatku poruszane w nim tematy i to z pewnoscia znacznie przyblizy Ci wiedze o fotografii a takze stosowanie w praktyce poszczegolnych programow.
Sugeruje tez abys spedzil troche czasu na analizie tego jaki panuje tu porzadek.
Jeszcze dwie dygresje.
Czytaj post przed wyslaniem,robisz notorycznie "literowki".
Miej rowniez szacunek to wszystkich uzytkownikow tego Forum,bo uwierz mi,ze za takie zachowanie na innych Forach dostalbys bana po kwadransie.
Pozdrawiam,
Proszę o prowadzenie dyskusji w takiej formie, aby w żaden sposób nie prowadziła do wzajemnego obrażania. Przypominam, że Moderatorzy posiadają szczególne uprawniania i zgodnie z przekazanymi wytycznymi przez Sony Poland mogą taki temat usunąć bez uprzedzenia. Jednocześnie osoba, która spowodowała tego typu sytuację może otrzymać ostrzeżenie, a w skrajnym przypadku brak możliwości prowadzenia dalszej dyskusji na Forum Sony. Proszę nie zapominać, że to jest forum firmowe i nie wszystkie „zasady” z innych „platform dyskusyjnych” mogą być w tym miejscu akceptowane !
„ Paulo”, proszę o zakładanie tematu w jednym miejscu. Nie wywieraj presji na pozostałych użytkownikach forum, taka sytuacja doprowadza do niepotrzebnej dyskusji nie na temat. Oczekuj cierpliwie na odpowiedzi innych, może jedna z nich będzie dla Ciebie pomocna. Niezrozumiała jest dla mnie Twoja reakcja. Napisałeś:
Paulo napisał(a):
Czciałem się dowiedzieć do czego służą programy w aparacie, czy może mi to ktoś precyzynie wyjaśnić !
... w aparacie Sony DSLR A 200, a po za tym nie mam do niej istrukcji nie bardzo wiem !
Starosta napisał(a):
... Od 45 do 66 strony w instrukcji obsługi masz opisany każdy program, który jest na pokrętle trybu pracy.
Także zapraszam do lektury
Paulo napisał(a):
Jaki głubi potrafi się mondrować i odsyłać do instrukcji ,ale nie ktoś to opisze własnymi sławami
Paulo napisał(a):
ripride napisał(a):
Paulo napisał(a):
dobre pytanie. myślę, że sprawa rozbija się o marketing - ot takie wmawianie klientowi, ze aparat w każdych warunkach (plaza/góry/dziecko/zwierzak/fajerwerki/krajobraz) zapewni wykonanie znakomitego zdjęcia.
pzdr.
Tomek69N napisał(a):
Tobie ripride o co znów chodzi?
ripride napisał(a):
Paulo napisał(a):
dobre pytanie. myślę, że sprawa rozbija się o marketing - ot takie wmawianie klientowi, ze aparat w każdych warunkach (plaza/góry/dziecko/zwierzak/fajerwerki/krajobraz) zapewni wykonanie znakomitego zdjęcia.
pzdr.
ripride napisał(a):
Paulo napisał(a):
pzdr.