Podziel się wrażeniami!
Bardzo proszę was drodzy internauci o pomoc w rozwiązaniu problemu dotyczącego wstawiania masowo znaku wodnego. Mam gotowy plik z logo zapisany w formacie .png
Problem dotyczy narzędzia akcja.
Czytałem poradniki, instrukcje, lecz nie mogę sobie z tym poradzić. Nie mam już siły. Posiadam photoshop CS4.
Proszę kogoś kto zna się na tym żeby mógł krok po korku opisać jak należy to wykonać, proszę adminów o wyrozumiałość gdyż jest to ostania deska ratunku dla mnie.
Wpisałem w google "add watermark in photoshop" i wypluło mi naprawdę wiele poradników krok po kroku. Szczerze mówiąc nie bardzo mam ochotę to tłumaczyć na język polski więc kliknij sobie tutaj i powodzenia http://www.dphotojournal.com/watermarki ... photoshop/" target="_blank
Program Fast Stone Photo Resizer wstawia jako "znak wodny" dowolny plik graficzny. Robi to oczywiście wsadowo.
Rozumiem, że jak już wydałeś tyle kasy na PS4 to chciałbyś aby był do wszystkiego, ale czasem warto użyć darmowego narzędzia. W/w robi to szybko i dobrze (nie trzeba przy tym zmniejszać zdjęć - można ustawić co należy wsadowo zrobić).
Dziękuję za pomoc. Poradziłem sobie. Temat do zamknięcia.
Zgodnie z życzeniem autora