Podziel się wrażeniami!
Witam
Jako ze jestem swiezy na tym forum,oraz jestem szczesliwym posiadaczem 46hx820 mam pytanie na ktore nie znalazlem odpowiedzi w tym dziale
Chodzi mi o pomoc w kwestii powieszenia tego cuda na scianie,wiem juz ze ten tv nie posiada uchwytow w standarcie VESA i w tym momencie napotkalem pierwszy problem
Prosze o pomoc w tej kwestii moze ktos juz przerabial ten temat??
Chodzi mi oczywiscie o to czy ktos z Was wie jakiego uchwytu moglbym uzyc zeby powiesic tv na scianie ,dodam jeszcze ze fajnie by bylo gdybym mogl regulowac go w pionie
Pozdr
Witam.
Znalazłem taką stronę, na której można wybrać konkretny model TV i wyświetlane są pasujące uchwyty:
http://www.uchwytylcd.com.pl/663-uchwyty-do-tv-46hx820
Witam rowniez bylem na tej stronie tyle ze zbilo mnie z "tropu" to ze ani na stronie Sony aniw instrukcji nie ma mowy o tych wlasnie wymiarach czyli VESA,natomiast jasli chcialem pomiezyc te otwry z tylu telewizora nie moglem znalezc "rownych"odleglosci czyli np 20x20 30x30 itd
Pomyslalem wiec ze juz ktos na forum wieszal taki TV na scianie bo chcialbym miec pewnosc ze zamowie odpowiedni uchwyt]
Pozdr
Dla modeli KDL-60/55/46/40NX72x,
KDL-55/46HX92x, KDL-55/46HX82x
Jest taki sam roztaw 300x300 mm.
Proszę sprawdzić na swoim TV na tylniej ścianie dolne otwory widoczne po zdjęciu podstawy od TV.
Podaję link jak to wygląda.
viewtopic.php?f=223&t=12848
Dla modeli KDL-60/55/46/40NX72x,
KDL-55/46HX92x, KDL-55/46HX82x
Jest taki sam roztaw 300x300 mm.
Proszę sprawdzić na swoim TV na tylniej ścianie dolne otwory widoczne po zdjęciu podstawy od TV.
Podaję link jak to wygląda.
viewtopic.php?f=223&t=12848
Jeszcze jedna watpliwosc
-na zdjeciu i w moim tv tez to zauwazylem ze miejsca do zamocowania uchwytu te w pionie nie sa w jednej linii ale rozumie ze to nie jest problem
Śruby są w jednej linii tworzą 300x300 mm dolne widoczne po zdjęciu podstawy. Proszę użyć do przykręcenia uchwytu śrub od podstawy tv tylniej obudowy sony nie innych muszą mieć odpowiednią długość.
Śruby są w jednej linii tworzą 300x300 mm dolne widoczne po zdjęciu podstawy. Proszę użyć do przykręcenia uchwytu śrub od tylniej obudowy sony nie innych muszą mieć odpowiednią długość.
Śruby są w jednej linii tworzą 300x300 mm dolne widoczne po zdjęciu podstawy. Proszę użyć do przykręcenia uchwytu śrub od podstawy tv tylniej obudowy sony nie innych muszą mieć odpowiednią długość.