Podziel się wrażeniami!
Witam, w EuroAgd super cena:6999zł, ale.... żadnych oryginalnie zapakowanych. Wszystkie rozpakowane i na ścianach ;-(. Jestem absolutnie zdecydowany na ten ( 52Z5500 ) model. Proszę poszukajcie w waszych miastach, może gdzieś jest chociaż jedna sztuka nie rozpakowana z kartonu w magazynie. To także prośba do pracowników sklepów Sony ( wiem ,że tu są )- może gdzieś jeszcze macie ?. Dziekuję z góry.
Dzieki again Już ten TV widziałem- kupił w lutym, nie był używany,a dopiero sprzedaje teraz. Do Środy/Czwartku jakoś wytrzymam, a wtedy,to już krótka decyzja..
A pamiętacie jeden z najlepszych modeli z przed-chyba- 4 lat KDL-**D3000 ( nie mylić z D3500 )- podobna historia.Doskonały model-krótka seria.Miałem, do dziś wyśmienicie gra !
Ten co był niedostępny w 40 calach w Polsce a jedynie 32D3000 (HD ready 100Hz) i wszyscy dzwonili czemu nie ma 40 cali w w internecie (z Niemiec) jest?
Mnie jakoś nie powalał na kolana....
Dla mnie modele godne uwagi to te w których zaczęto używać silnika Bravia Engine 2. Wcześniejsze jakoś mnie nie powalały. Etap HD Ready jakoś nie podchodził mi...
Ernet a jakie masz źródło sygnału i odległość do odbiornika? Bo jeśli warunki mieszkaniowe pozwalają to zazwyczaj warto brać jednak większe modele. Co do starszych serii to np. przez graczy bardzo wysoko są cenione do tej pory modele: czy to z4500 czy też w4500 ze względu na rekordowo niski input lag
Ten co był niedostępny w 40 calach w Polsce a jedynie 32D3000 (HD ready 100Hz) i wszyscy dzwonili czemu nie ma 40 cali w w internecie (z Niemiec) jest?
Mnie jakoś nie powalał na kolana....
Zimny napisał(a):
Dla mnie modele godne uwagi to te w których zaczęto używać silnika Bravia Engine 2. Wcześniejsze jakoś mnie nie powalały. Etap HD Ready jakoś nie podchodził mi...
Ravi napisał(a):
Ernet a jakie masz źródło sygnału i odległość do odbiornika? Bo jeśli warunki mieszkaniowe pozwalają to zazwyczaj warto brać jednak większe modele. Co do starszych serii to np. przez graczy bardzo wysoko są cenione do tej pory modele: czy to z4500 czy też w4500 ze względu na rekordowo niski input lag
Nie ma to jak uzależnienie od wielkości Niestety, tak to już bywa. Człowiek przyzwyczaja się do obrazu i chce coraz więcej. Jeszcze jak posiada mobilny fotel na kółkach
Może masz za duży pokój;) Ja tam nie krytykuję. Nie mam narazie warunków, ale po przeprowadzce zapewne też zainwestuję w sprzęt takiej wielkości na podobną odległość:)
Jak dla mnie 52 cale mogą być za duże w stosunku do sygnału i odległości od odbiornika, ale wiadomo, każde wartości podawane w tym przypadku czy to przez producenta, czy też na portalach specjalistycznych są płynne i zależą od samego użytkownika...
Ale się rozkręciło o Zetce. Aż miło. Zobaczymy, co jutro/pojutrze mi przyniesie. Ech... żebym tylko nie zmieniał swoich wpisów na forum EX