anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

aktualizacja Firmware - EX500

profile.country.pl_PL.title
froncek7
Początkujący

aktualizacja Firmware - EX500

Witam,
mam pytanie do tych którzy mają sieć podpiętą pod TV.

Zgodnie z odpowiedzią serwisu: "TV nie pobiera firmwaru bez ingerencji użytkowanika. Aktualizacja softu odbywa się poprzez podłączenie pendriva do portu USB z zawartym softwarem"

Jednakże mój TV już 2 razy zaktualizował soft sam. Najpierw do wersji PKG4.068EUL-0108 a ostatnio do wersji PKG4.077EUL-0108.

Generalnie nie mam nic przeciwko, ale:
1. Serwis chyba powinien jednak wiedzieć takie rzeczy. W tym momencie nie wiem czy odpowiedź na inne moje pytania też była prawidłowa...
2. Czy u Was jest tak samo?

3 ODPOW. 3
Zimny_
Użytkownik

Automatyczne aktualizacje występują w niektórych modelach. Wchodzisz w MENU w "Wsparcie" i "Aktualizacja systemu". Jeśli masz ustawione na "wł" i masz skonfigurowane połączenie z Internetem - telewizor będzie pobierał oprogramowanie. Rozwiązanie to jest nowe, nie występuje we wszystkich modelach.

froncek7
Początkujący

Czekałem, czekałem i się doczekałem. Zmienił mi się soft i w końcu jest usługa Picassa :)
Tylko czemu obsługuje wyłącznie pojedyncze konto? (nie mogę obejrzeć fotek np kolegi). Przydała by się możliwość wprowadzenia adresu...
I czemu na stronie supportu nie ma o tym wzmianki?

Zimny_
Użytkownik

No nie ma informacji o tym. Bravia Internet Video jest konsekwentnie rozbudowywane, może przy kolejnych aktualizacjach będzie to bardziej rozbudowane. Podobnie przydałoby się rozbudowanie funkcji w YouTube.