anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

doradźcie co wybrać

khagari
Początkujący

doradźcie co wybrać

Jak w temacie.Chciałabym zakupić 32w5740 lub 32w5500.Parametry mają zbliżone, pomózcie sięzdecydować. A może jeszcze coś innego o podobnych parametrach?

7 ODPOW. 7
Ravi-----
Początkujący

Powiem więcej na temat dwóch modeli o które pytasz: parametry nie są zbliżone, one są identyczne, oba telewizory są takie same oprócz drobnych różnic w wyglądzie oraz w przypadku w5740 zastosowano nowszy pilot. Jeśli chodzi o alternatywy to w podobnej cenie jest już dostępna nowość od Sony czyli ex500, jest zdecydowanie bardziej multimedialny.

profile.country.en_GB.title
sadam_
Użytkownik

Ja tylko dodam, że dostępność serii jest mocno ograniczona - tylko to co zostało w sklepach. A 32EX500 jest fajniejszy i aktualnie w fajnej cenie 2780 SC :thumbsup:

khagari
Początkujący

dzięki za podpowiedź nowego modelu :thumbsup: , ale znalazłam na stronce neo24 model ex501 i znów nie widzę różnicy ( w cenie również).

http://www.neo24.pl/telewizory-plazmowe ... 9234.fhtml

profile.country.en_GB.title
sadam_
Użytkownik

Jak znam życie i politykę Sony to pewnie kolorem, kształtem ramki albo podobnym duperelem :c3 . EX501 jeszcze nie widziałem więc nie wiem :c18, a na stronie sony.pl informacji takiej nie znajdziesz :c9

Ravi-----
Początkujący

Technicznie to będą te same modele różnią się drobnymi detalami w wyglądzie, jakimi trzeba by się dokładnie przyjrzeć, zazwyczaj jest to albo inna podstawa albo trochę odmienne wykończenie. Nic to wpływa na jakość obraz- czysta estetyka, zwróć uwagę, że obie wersje nawet kosztują tyle samo.

khagari
Początkujący

przygladałam się obu zdjęciom i ponieważ są pod różnym kątem to nie zauważyłąm żadnej różnicy ;)

profile.country.pl_PL.title
Zimny_
Użytkownik

Parametrami telewizory są takie same. Jedynie może być delikatnie zmieniony wygląd, czy różnica w pilotach.