anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

FilmBOX w BIV oraz SEN

ROZWIĄZANE
profile.country.pl_PL.title
plukaszcz
Użytkownik

FilmBOX w BIV oraz SEN

Witam.

Przed chwilą zauważyłem ze jest dodany nowy kanał tv VOD - Film BOX. Tu pojawia sie problem, chcąc oglądać trzeba sie zarejestrować na htttp://internet.sony.tv.register ktore automatycznie przekierowywuje na

www.sonyentertainmentnetwork.com na którym juz posiadam konto. W ramach tego konta z zakładce Zarządzaj usługami premium nie mam opcji aktywowania FilmBOX-a. Jak moża to aktywować ?

Message was edited by: plukaszcz

13 ODPOW. 13
profile.country.PL.title
kryniu3
Poszukiwacz

czy wreście ktoś mądrzejszy od nas pomoże nam i napisze jak odzyskać kod aktywacyjny ?

Ja popełniłem taki błąd , że zarejerstrowałem telewizor z menu właśnie telewizora i teraz w miejscu gdzie wczesniej był kod jest napis -odbiornik jest już zarejerstrowany.

ireczekis
Początkujący

no własnie gdzie w ex720  ten kod aktywacyjny

pozdrawiam Wszystkich w ostatni dzień świąt !!!!

Message was edited by: -Nagata-

Nagata - Forum Moderator - przekleństwa

Message was edited by: -Nagata-

stubbs.
Użytkownik

Dla wszystkich zainteresowanych tematem, Kolega razrrazr wraz z modelem EX520, w poniższym wątku opisuje jak to zrobić:

https://www.sony.pl/discussions/message/1220530#1220530

Z racji tego, że nie lubię zaśmiecania forum podrzucam tylko link do szybkiej i czytelnej instrukcji.

P.S. nie sprawdzałem osobiście więc nie chcę się wypowiadać na temat czy to działa czy nie.

Powodzenia :smileyhappy:.

Pozdrawiam Stubb
profile.country.PL.title
kryniu3
Poszukiwacz

Witam, potwierdzam - działa sposób kolegi razrrazr-kod ponownie widoczny w tv-filmbox włączony.

Wielkie dzięki panowie.

Pozdrawiam kryniu3