anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

KDL-26U3000 brak głosu z laptopa

ROZWIĄZANE
profile.country.pl_PL.title
paliosek
Nowicjusz

KDL-26U3000 brak głosu z laptopa

Witam

Zaczołem bawić się w podłączenie laptopa Toshiby do tego TV przez kabel VGA i mini jack + dwa cinche na koncu i nie mam głosu na TV, czy moze mi ktoś podpowiedzieć co moge czy musze jeszcze ustawić?

1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Zaakceptowane rozwiązania
Mylagos
Użytkownik

Witam.

Posiłkując się instrukcją, obok gniazda VGA w telewizorze, powinieneś mieć wejście jack i to do niego powinieneś podłączyć dźwięk z laptopa.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

3 ODPOW. 3
Mylagos
Użytkownik

Witam.

Posiłkując się instrukcją, obok gniazda VGA w telewizorze, powinieneś mieć wejście jack i to do niego powinieneś podłączyć dźwięk z laptopa.

paliosek
Nowicjusz

Ach teraz widze pod gniazdem VGA wejscie  na małego jacka, no to musze wymienic kabel, bo pan w sklepie zapewniał że taki jak kupiłem będzie dobry.

Dzieki za odpowiedź

stubbs.
Użytkownik

Paliosek - jeśli Twój laptop posiada HDMI polecałbym użyć tego do połączenia TV z laptopem. W ten sposób uzyskasz najlepszy możliwy sygnał łącząc te urządzenia.

W poniższym linku znajdziesz instrukcję obsługi, która w czytelny sposób objaśnia sposób podłączenia przez HDMI:

http://pdf.crse.com/manuals/3273475521.pdf

strona 17 ukazuje sposoby podłączenia.

Natomiast jeśli nie posiadasz HDMI w laptopie, to wybrałeś najlepsze z możliwych połączeń tych urządzeń,

Pozdrawiam Stubb