anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

KDL-40EX402

czaxon
Początkujący

KDL-40EX402

Witam serdecznie,własnie zakupiłem telewizorek sony KDL-40EX402.Z pendrive chcialem wlaczyc film,odtwrza bez problemu tylko niestety bez napisów.Po lewej stronie mam napis: Napisy wyłączone,może da sie je jakos właczyc,probowalem roznych sposobow i nic,moze ktos wie jak.Napisy oczywiście sa w takiej samej nazwie jak film.Proszę o pomoc bardzo mi na tym zależy.

8 ODPOW. 8
profile.country.pl_PL.title
Zimny_
Użytkownik

Niestety EX402 nie czyta napisów. Trzeba je zintegrować z filmem (wmuksować). Zajmuje to bardzo mało czasu i nie jest trudne. Wiesz jak to się robi?

czaxon
Początkujący

Niestety nie wiem jak sie to robi,moglbym prosic o pomoc zeby to zrobic szybko i sprawnie?

Ravi-----
Początkujący

Przykładowy poradnik możesz zobaczyć tutaj http://www.divx.howto.pl/Czytaj-artykul-128.html powiem prost metod i programów jest dużo, napisy mogą stanowić oddzielny strumień danych, jak i być wklejone bezpośrednio do klatek.

czaxon
Początkujący

Wiem ze programow jest duzo, ale potrzebuje programu ktory robi to szybko.Bo robilem to jakims programem dokladnie nie pamietam i zeszloby mi chyba cala noc zanim napisy bylyby wklejone.

czaxon
Początkujący

Zrobilem tak jak w poradniku co napisal Ravi no ale niestety nadal nie czyta napisow :-( Co mam zrobic zeby w koncu obejrzec filmik na moim Tv?

czaxon
Początkujący

Dzieki za pomoc,napisiki juz smigaja.

profile.country.pl_PL.title
artuniu
Początkujący

napisz kolego jak zrobiłeś w sposób prosty że napisy już śmigają z filmikiem :c37

Ravi-----
Początkujący

artuniu

Ravi napisał(a):

Przykładowy poradnik możesz zobaczyć tutaj http://www.divx.howto.pl/Czytaj-artykul-128.html" target="_blank powiem prost metod i programów jest dużo, napisy mogą stanowić oddzielny strumień danych, jak i być wklejone bezpośrednio do klatek.

Wejdź w podany przeze mnie link, na ex402 napisy będą jedynie widoczne po wklejeniu ich do pliku z filmem tutaj pokazuje jedno z możliwych rozwiązań.