Podziel się wrażeniami!
Jakie są Wasze opinie na temat wymienionego modelu TV?
Czy waro kupic ten model TV , czy może polecacie coś innego w przedziale cenowym do 4.000 zl ?
Mikesz
Dzieki za opinie.
Nic tylko przejsc sie do jakiegos sklepu RTV i sprawdzic jak to naprawde wyglada. Oczywiscie ich źródło analogowe moze byc innej jakosc niz moje i dac inny efekt, ale chyba jednak warto sprawdzić.
Jeszcze jedno pytanko, które zadałem w innym miejscu tego forum, ale moze tez mi odpowiecie. Planuje takze zakup kina domowego do tego modelu KDL-40W5500.
Moim wymogiem jest aby tylne glosniki byly bezprzewodowe. Kino bedzie glownie uzywane do ogladania filmow oraz TV, rzadziej muzyka.
Patrzylem na model kina DAV-DZ860W, jak jest Wasza opinia, moze cos inego lepiej by wspołgrało z modelem W5500 ?
Tomski1976 napisał(a):
DAV-DZ860W
bo nie chce mi się co trochę doładowywać akumulatorków...
A co jest w głośnikach...?
Głośniki są podłączone do tej skrzyneczki a skrzyneczka do prądu.
ale tam nie ma akumulatorów. Tą skrzyneczkę dokupuje się owszem ale ona jest podłączona do prądu.
Kupuje się zestaw. Nadajnik kartę montuje się z tyłu kina domowego. A tylne głośniki podłącza do skrzyneczki (w której też jest taka karta jak wyżej), ta z kolei jest podłączone do prądu. Bezprzewodowo jest między tymi kartami.
Dołączam zdjęcie tego tylnego wzmacniacza. Do tego w zestawie są te 2 karty.
Teraz już prawie,prawie kapuję...dzięki
Kupując kiedyś kino, facet mi "tłumaczył", ale chyba sam nie miał zielonego pojęcia...
Witam,
Bedac dzisjaj w sklepie na wystawie zauwazylem dwa nowe modele Sony wersji W -
40W5710 oraz 40W5720.
Mam pytanie jakie sa roznice miedzy tymi modelami a W5500 ? Na stronie Sony, nie mozna dodac tych dwoch mdoeli aby bezposrednio porownac sobie wszystkie razem.
Czy moze wstrzymac sie z zakupem W5500 i zastanowic sie nad tymi dwoma wyzej wymienionymi modelami ?