anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

KDL32E4000AEP problem ze zlaczem pc

Duchu1337
Początkujący

KDL32E4000AEP problem ze zlaczem pc

witam

otoz kupilem sobie xboxa i kiedy podlaczam go przez kabel vga ( http://allegro.pl/kabel-vga-xbox360-hd- ... 52755.html ) do telewizora zlacze pc idalnie pasuje. Przestawiam zeby odtwarzal obraz z wejscia pc i wyswietla sie czarny ekran i wyskakuje napis "nieoblugiwany sygnal" wie ktos moze co z tym zrobic bo chcialem sobie pograc a tu nie da rady ;/

3 ODPOW. 3
profile.country.pl_PL.title
sulik-----
Początkujący

Zobacz czy na kablu który kupiłeś na wtyczce podłączanej do konsoli nie ma przełącznika. Miałem kiedyś pożyczoną konsolę i był na kablu własnie taki przełącznik który przełączony do jednej z pozycji powodował, iż nie było obrazu na telewizorze. Być może kabel jest uszkodzony lub Xbox wysyła obraz w takiej rozdzielczości w jakiej nie potrafi wyświetlić telewizor. Kiedyś bawiłem się rozdzielczościami w podłączonym przez D-Sub komputerze i telewizor nie pozwalał mi wyświetlić wszystkich ustawianych na karcie graficznej komputera rozdzielczości. A nie ma twoja konsola czasem portu HDMI? Nowsze wersje konsol bodajże już od 2008 roku miały port HDMI więc kabel który kupiłeś byłby zbędny wystarczyłby Ci zwykły kabel HDMI.

Duchu1337
Początkujący

witam wlasnie nie mam innych wejsc tylko takie i ten 1 kabel. najsmieszniejsze jest to ze wczoraj cos pogrzebalem i wyswietlal mi sie obraz na tv. dzisiaj po wlaczeniu znowu jest tak samo nieobslugiwany sygnal. nie wiem jak ja to wczoraj zrobilem ale dzialalo ;o a teraz znowu nie ;/

Ravi-----
Początkujący

Może spróbuj podłączenia na innym przewodzie? Możliwe, że ten z którego korzystasz jest uszkodzony i przez to nie działa poprawnie. Pożycz od znajomego (szkoda kupować, jeżeli nie ma gwarancji, że to jest przyczyną) i sprawdź.