anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Kolejna Bravia 3D - NX710

profile.country.pl_PL.title
Zimny_
Użytkownik

Kolejna Bravia 3D - NX710

Zaraz po informacji o nowym NX810 w 3D - pojawia się nowy model. Ma być dostępny pod koniec września - NX710. Rodzina Bravii powiększa się :D
Główne cechy:
- podświetlenie Dynamic Edge LED (z lokalnym wygaszaniem. Większy komfort oglądania.)
- 100HZ PRO
- 3D
- Nowy panel OptiContrast Panel - "imponujący, wyjątkowo czysty obraz kinowy o ogromnym kontraście, ze szczegółami w odcieniach czerni i prawdziwą głębią; słabo odbijająca światło powierzchnia wytwarzająca imponujący efekt nawet po wyłączeniu telewizora" - informacja ze strony Sony.
- Smukły :D
- głośniki 26W :D

Strona produktu: http://www.sony.pl/product/t46-nx-serie ... ctBenefits

Zapowiada się ciekawie :D

19 ODPOW. 19
Ravi-----
Początkujący

Smukłości temu modelowi nie można odmówić, jeśli podświetlenie będzie tak samo skuteczne jak w hx800 to zapowiada się bardzo fajny telewizorek. Z tego co wyszperałem w sieci będą dostępne dwie wersje 40 i 46 calowa, cenowo powinno to tez nieźle wyglądać.

Zimny_
Użytkownik

W NX810 podobno rewelacyjnie daje sobie radę. Sam jeszcze nie widziałem, aczkolwiek słyszałem sporo pozytywów :D

Sych-----
Początkujący

Czy ktoś oglądał obraz 3d na tym ekranie? Model pasuje mi parametrami, bogato wyposażony. Miałem wątpliwości do podświetlenia, dopóki nie widziałem na własne oczy. Po własnych testach stwierdzam, bardzo dobrą jakość i równomierne podświetlenie. Testy robiłem w 3 sklepach, pewne ograniczenia były.

Obecnie posiadam 40w4500. telewizor jak najbardziej spełnia moje oczekiwania. Jednak brakuje 3d i opcji multimedialnych.

profile.country.en_GB.title
sadam_
Użytkownik

Jaką częstotliwość odświeżania, na każde oko, ma ten TV (NX710) w trybie 3D?

adamek75
Początkujący

Właśnie kupiłem NX46-710. Powiem jedno....rewelacja!
Obraz z bluraya niesamowity, z psp3 też. Z Cyfry+ obraz HD świetny, ze zwykłych kanałów cyfrowych oglądany z ok.2,5m jest ok, ale to nie to samo co HD. Konwersja na 3D zadowalająca, ale nie ma co się łudzić że efekty będą jak z sygnały 3D.
Ogólnie bomba, uśmiech nie schodzi z mojej twarzy...

Sebek-----
Początkujący

Teraz podobno w salonie sony centre do 31 grudnia można dostać rabat na zakup 46 calowego NX710 wraz z konsolą 160 GB PlayStation 3 w sam raz na święta.

profile.country.en_GB.title
sadam_
Użytkownik

Zestawy 40 i 46NX710 razem z konsolą PS3 160GB są w promocji do 9grudnia.

Sebek-----
Początkujący

sadam napisał(a):

Zestawy 40 i 46NX710 razem z konsolą PS3 160GB są w promocji do 9grudnia.

Rzeczywiście promocja ta trwa tylko do dziś, natomiast do 31 grudnia 2010 obowiązuje promocja 5 lat gwarancji na wszystkie telewizory LCD BRAVIA.

romanpawlowski
Poszukiwacz

Szkoda, ze ta gwarancja TYLKO w Sony Centre. Przecież ludzie kupują też w innych sklepach produkty Sony. :c9 .