anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

pip/pap nagrywanie na dysk

profile.country.PL.title
tomxxx89
Użytkownik

pip/pap nagrywanie na dysk

polityka sony to sa jakies jaja 

w sierpniu kupilem tv z funkcja pip/pap i nagrywaniem na dysk zewnetrzny, przynajmniej taka informacja widniala na pudelku i broszulce 

jakie bylo moje zdziwienie gdy okazalo sie ze funkcji tych w ogole nie sa dopiero w planach w kolejnej aktualizacji

teraz wspaniala informacja ze bubel ktory sprzedalismy okazal sie wiekszym bublem niz przewidywalismy i funkcja ktora widniala jako dzialajaca i obcena na pudelku (na pudelku nikt nie napisal ze funcja jest dopiero w planach) bedzie dostepna byc moze dopiero w marcu (lepiej wyglada ostatni luty niz pierwszy marzec przeciez ludzie z sony znaja sie na marketingu) czyli przez 7 miesiecy jestem pozbawiony jednej z podstawowych funkcji tv

jakies zadosc uczynienie jakas rekompensata? na argument ze nie beda ludzi po domach szukac odpowiadam ze rownie dobrze mozna udostepnic dostep do jakiegos vod za darmo

ale nikt sie glosno nie dopomina = nie ma problemu 

nie pozdrawiam zawiedziony uzytkownik sony 50w755c

21 ODPOW. 21
profile.country.PL.title
tomxxx89
Użytkownik

are u fkking kidding me?

https://www.sony.co.uk/support/en/content/cnt-hn/prd-tvhc/android-tv-features-uk

http://www.sony.pl/support/pl/content/cnt-hn/prd-tvhc/android-tv-features-update-roe-8-dec

z zapytaniem skad miesieczna rozbierzosc to sa jawne kpiny smierdzi wnioskiem do UOKiK

RevoltecSiR
Poszukiwacz

Witam, niestety mam ten sam problem, sprzedawca jak i cały opis zapewniał ze jest ta funkcja, a po włączeniu okazało sie co innego 😕

profile.country.PL.title
74adam
Poszukiwacz

oddaj go do sprzedawcy lub rządaj obniżenia ceny na podstawie niezgodności towaru z umową.

Byłem z takim pismem w salonie rtv, przyznali racje  dali pilot rmf 100txe na otarcie łez.

teraz jestem WSCIEKŁY bo czekałem na nagrywanie 3 miesiące, a tu się okazuje,ze trzeba czekać kolejne 3 miesiące. ZACZYNAM UWAŻAC ,ŻE ZAKUP TV SONY TO BŁĄD - brak podstawowej funkicj, którą ma każdy tv

profile.country.PL.title
matrbis
Użytkownik

Mam wrażenie że ludzie kupują tv jak sok o smaku malinowym na przeziębienie... A w domu czytają skład i zdziwieni że z buraka haha. Jak kupuje sok malinowy bo czytałem skład przed kupnem.

Idąc kupić Tv kilka dni szukałem info o nim w sieci Wiedziałem co kupuje,że są małe wtopy, znam Sony jak aktualizuje androida. Robi to może wolno ale perfekcyjnie no i po Xperiach widać że długie wsparcie będzie.

A podstawowa funkcja Tv to obraz, dźwięk i wygląd, a to perfekcyjne w Sony.

profile.country.PL.title
74adam
Poszukiwacz

To prawda jezeli chodzi o obraz, dźwięk, wygląd, ale skoro Sony podaje już 3 termin dodania funkcji, która jest w większości tv to chyba nie jest poważne... Adam G.
profile.country.PL.title
grzhabcz
Użytkownik

W oficjalnych materiałach reklamowych od Sony (mam je jeszcze) jest informacja, że funkcjonalność PIP i nagrywania na HDD zostanie wprowadzona w aktualizacjach w 2015 roku.

Jak 1 stycznia 2016 dalej tego nie będzie to może pozew zbiorowy?

Tylko nie wiem czy należy się skarżyć do Sony czy do miejsca zakupu?

profile.country.PL.title
matrbis
Użytkownik

Pozew mógłby być ale chyba na całą Europę no i pytanie kogo skarżyć? Google czy Sony?

profile.country.PL.title
tomxxx89
Użytkownik

ja kupilem tv sony, jak mi sie rozleje matryca nie bede winil producenta matrycy tylko sony bo wsadzilo lipna matryce tak samo w tym przypadku jezeli wina jest po stronie google (a nie jest) to dalej bede winil sony niech sony wini kogo chce pozniej za to nie moja sprawa. w tym momencie czyjaby to nie byla wina poszkodowany jest klient

zamiast zatrudnic wiecej ludzi i dbac o wizerunek firmy lepiej trzymac studneta na stazu i przedluzyc termin o kolejne 3 miesiace

odnoszac sie do tego nagrywanie nie jest niby podstawowa funkcja, otoz dla mnie ona jest podstawowa zeby cieszyc sie wspalnialym dzwiekiem i cudownym obrazem trzeba najpierw miec co ogladac, jak sobie nagram kevina w tym roku? 

wlasciwie co kogo to obchodzi mialem miec chce miec chodzby mialo sie kurzyc i mialbym tego uzywac raz na pol roku to w tym momencie jestem oszukany 

co do zwrotu to ciekawa sprawa 

-dzien dobry chcialem oddac tv bo nie dziala nagrywanie 

-dobrze kiedy pan kupil tv 

-8 miesiecy temu 

-hahaha i dopiero teraz pan sie zorientowal ze nie dziala?

-ale mialo dzialac miala byc jakas aktualizacja

-to moze bedzie, moze kino domowe do tv?

ogolnie najgorszy zakup mojego zycia ciagle sie cos psuje cos przycina kanaly nie chca sie zmieniac nie pokazuje informacji o kanalach resetuje sie sam kilka razy dziennie rzutowanie z urzadzenia to jakas kpina jeden plik 3x nie obslugiwany 1x dziala

bez porownania ze starym lg ktory dziala jak rakieta w porownaniu do tego

profile.country.PL.title
74adam
Poszukiwacz

Rozbieżnośc wynika z tego, że pod koniec lutego będzie komunikat o złożoności problemu i będiz podany kolejny termin,,,, żałosne