anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Problem z Picasa w serii EX500

profile.country.pl_PL.title
hiero.zato
Początkujący

Problem z Picasa w serii EX500

Witam,
czy macie może problem z poprawnym działaniem programu Picasa.
Obecenie program wyświetla foldery ze zdjęciami ale nie można żadnego zdjęcia wyświetlić. Po prostu się nie ładują. Myślę że jest to skutek automatycznej zmiany oprogramowania które chyba miało miejsce 14.02.2011 r. Może się jednak mylę. proszę o zweryfikowanie czy u Was również występuje ten problem.

Pozdrawiam
HZ

8 ODPOW. 8
profile.country.PL.title
darek021
Nowicjusz

Mam to oprogramowanie i Picasa chodzi poprawnie,wyświetla wszystkie foldery i wszystkie zdjęcia.Problem musisz mieć gdzieś indziej.

hiero.zato
Początkujący

To dziwna sprawa. Na forum:
http://hdtv.com.pl/forum/sony/64567-pic ... ravia.html
jest jeszcze jeden użytkownik który ma ten sam problem co ja.
Teraz to już zupełnie nie wiem o co chodzi. Czy inni użytkownicy stwierdzają również poprawne działanie ???

profile.country.PL.title
kajos-----
Nowicjusz

U mnie dział bez problemów.

profile.country.PL.title
darek021
Nowicjusz

Działało ale już przestało.po odświerzeniu zawartości internetowej.

krzychnml
Początkujący

w EX711 tak samo nie działa może ktoś ma jakiś pomysł co z tym zrobić ?

profile.country.PL.title
darek021
Nowicjusz

uważam że pozostało uzbroić się w cierpliwość,nie po to wrzucili to żeby było niesprawne... aczkolwiek zasygnalizowanie problemu w BOK chyba nie zaszkodzi (może żyją w nieświadomości).

hiero.zato
Początkujący

W BOK poinformowali mnie że testowali na swoim tv (ex700) i stwierdzają oczywiście to co my. Przekazali sprawę do działu technicznego. Co się będzie działo dalej to nie wiem ale jeśli ten problem będzie masowo zgłaszany to może szybko coś poprawią. Co ciekawe na jednym z angielskich forum znalazłem masę wpisów zwracających uwagę na ten sam problem. Myśle że to nowa wersja softu zamieszała.

daromotyl
Początkujący

Witam, również u mnie pojawił się ten problem, wcześniej bez problemu oglądałem zdjęcia ale od jakiegoś czasu wyświetla mi tylko folder a zdjęć już nie chce :). W między czasie zrobiłem aktualizację. Alo skoro taki problem jest u innych to mnie torchę to uspokoiło. Pozdrawiam