anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Problem z wtyczką/gniazdem zasilacza. Bravia KDL-48W585B

ROZWIĄZANE
kkocurekk
Poszukiwacz

Problem z wtyczką/gniazdem zasilacza. Bravia KDL-48W585B

Witam

Od 22 stycznia 2015 roku mam w domu telewizor SONY. Wsysko byłoby dobrze gryby nie wtyczka zasilacza która przy próbie przekręcenie wokół własnej osi poprostu wypada!!!! Natomiast przy próbie jej dociśnięcia chwilowo nie ma styku i wyłącza telewizor... Byłem z tym problemem w skepie w którym kupiłem TV z pytaniem czy istnieje możliwość, że dostałem zailacz z innego modleu? Ale powiedziano mi, że nie ma takiej opcji bo oni zawsze to sprawdzaja. Według moich obserwacji ewidętnie wtyczka zasilacza jest za krótka do tego gniazda i poprostu nie wchodzi do końca przez co wypada!! Miał ktoś podbny problem?? Albo czy ktoś kto ma ten model telewizora i jest mi wstanie podać model zasilacza? Problem został zgłoszony do serwisu mają przyjechać ale wolę sam się jeszcze w tej sprawie upewnić.

1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Zaakceptowane rozwiązania
stojak123
Użytkownik

Miałem to samo. Wciśnij ja mocniej az usłuszysz kliknięcie. Ja na początku sie bałem ale tak trzeba zrobić

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

3 ODPOW. 3
stojak123
Użytkownik

Miałem to samo. Wciśnij ja mocniej az usłuszysz kliknięcie. Ja na początku sie bałem ale tak trzeba zrobić

kkocurekk
Poszukiwacz

Dzięki za podpowiedz gdybyś napisał parę godzin wcześniej odwołał bym pana z serwisu. A tak był pan docisnął wtyk i pojechał :tongue: ale przynajmniej wiem ze serwis SONY działa bardzo szybko :slight_smile:

pawlo303
Poszukiwacz

Miałem tak samo... i tak tv działał kilka miesięcy aż nagle przestał. Po dociśnięciu wtyczki ożył :grin:

Także dziękuję bardzo :slight_smile: Pozdrawiam