anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

sony bravia kdl-46z4500 + ps3 + bezprzewodowe sluchawki.

sege1000
Początkujący

sony bravia kdl-46z4500 + ps3 + bezprzewodowe sluchawki.

chcialem sie jaki produkt moglbym kupic z wireless headphones
zebym mogl cieszyc sie lcd i/lub ps3 w momencie jak moja polowa spi.
aktualnie widzialem w necie DRBT50 nie wiem czy sa warte zakupu a moze cos innego z sony ?
lub innej firmy zeby cieszyc ucho ???

9 ODPOW. 9
sege1000
Początkujący

dla zainteresowanych, znalazlem zestaw typowo pod sony ps3

jest to model tylko na dzien dzisiejszy wypuszczony na rynek japonski.
http://www.ecat.sony.co.jp/headphone/pr ... MDR-DS7000

MDR-DS7000
mozna znalesc wiecej info na stronach angielsko jezycznych.
pozdrawiam

profile.country.pl_PL.title
Zimny_
Użytkownik

Ciężko po chińsku cokolwiek odczytać, z tej stronki co podałeś :)
Słuchawek nie mam, ale jestem ciekawy jak brzmi dźwięk 7,1 z dwóch głośników założonych na uszy :D Efekt musi być niesamowity...

Tu mam przetłumaczony przez narzędzie google opis tych słuchawek.
http://74.125.77.102/translate_c?hl=pl& ... yRv6qJU-6w

a tu link do opisu po angielsku.
http://www.yesasia.com/global/sony-mdr- ... /info.html

sege1000
Początkujący

Kupilem te sluchawki, spelniaja swoje zadanie pieknie.
Wielka zaleta to dlugosc uzytkowania tych sluchawek bez ladowania naprawde zadziwia nawet do 2 tygodni jezeli ogladam 2 filmy dziennie bez ladowania ... super
dobry dzwiek, oczywiscie nie mozna konkurowac z kablem ale naprawde dzwiek jest na wysokim poziomie...

Zimny_
Użytkownik

Ile dałeś za nie :D ?? W parametrach jest napisane, że dają 5.1, 7.1. Słychać to? Może być ciekawy efekt, w nocy na takich słuchawkach zarzucić jakiś mocny horror :D
Dwa tygodnie na jednej baterii to w miarę dobrze. Ja i tak mam głupie przyzwyczajenie, że wszystko wolę podłączać pod prąd i jechać tak długo na jednym ładowaniu.. Nie wiem skąd to się bierze, nawet w laptopie który podobno wytrzyma ok 3h, zawsze mam podłączony pod gniazdko.... Już takie zboczenie....

scarface-----
Początkujący

Fajna sprawa takie słuchawki ośmiokanałowe, chętnie bym poużywał w zestawie z konsolą. Nigdy w audio specjalnie nie inwestowałem bo nie jestem audiofilem i dzwięk 2.1 mi wystarcza, ale zabawa na call of duty była by przednia. Kiedyś za PS2 miałem jeszcze taki super subwoofer na plecy, oprócz efektu dzwiękowego (średniej jakości) dawał świetne doznania fizyczne (niemal jak masaż intensywny), szczególnie przy wystrzałach w Killzone (chyba najlepsza gra tamtych czasów na PS2) to było to : :D

sege1000
Początkujący

sluchawki nie byly najtansze musze przyzac, kupowalem na ebay od japonskiego sprzedawcy, troche bylo problemow bo nalezalo zakupic odpowiednie ladowarki bo niestety japonskie standardy sa na 110 wolt :) wiec musialem z tym sie uporac.
co do 7.1 to nie sadze zeby tak dobrze bylo ale te 5.1 jeden mysle ze jest wytrzymac 3 filmy jest naprawde trudno duza ilosc dzwiekow dla ucha i glowa lekko obciazona po takim czasie...
To jak bycie w kinie przez trzy seanse mozna byc niezle pozamiatanym :)

Zimny_
Użytkownik

Po trzech seansach to oczy by mi nie wytrzymały, już na drugim bym zasnął ;) Kurcze, fajna sprawa takie słuchawki, tylko cena odstrasza..

3432-----
Początkujący

Ciekawe czy prędzej Ty byś usnął czy Twoje uszy odmówiły by posłuszeństwa ;), takie odurzenie dźwiękiem to raczej nie jest zbyt miłe a po trzech seansach to tak :shock: się wychodzi sprawdzone :)

Zimny_
Użytkownik

Z pewnością pierw bym zasnął, uszy nie zdążyły by się zmęczyć.. Nawet wieczorami zdarza mi się przysnąć przy filmie. Nigdy nie robiłem sobie takich maratonów. Dla mnie obejrzenie dobrego filmu, to spora przyjemność. Dlatego żeby się nie znudził ten sposób spędzania czasu, nie wolno tego robić za często.