Podziel się wrażeniami!
Czy model SONY KDL-40L4000 jest wart zakupu? I co o nim sądzicie? Jestem nowym użytkownikiem tego forum i z góry dziękuje za odpowiedź.
Za niemal te same pieniądze możesz mieć, moim zdaniem, ładniejszy i bardzo chwalony 40S4000 , poza tym ten model posiada znajomy (S4000) więc widziałem go na własne oczy i mogę polecić. Model o który pytasz posiada kilka najnowszych rozwiązań (podobnie zresztą jak S) technologiczne Sony a więc cały układ przetworników, układów itp. zwany Bravia Engine 2. Nie posiada 100hz, ważnego parametru bo znacząco poprawiającego komfort oglądania.
Model jest jak najbardziej ok, ale ze względu na design i sporo pozytywnych komentarzy użytkowników polecam S w tym samym przedziale cenowym.
w jednym z kieleckich sklepów do 40S4000 dają w gratisie odtwarzacz blu-ray kosztuje on 3444 zł. Nie wiem jak w innym miastach ale w Kielcach tylko jeden sklep ma taką promocje. Ciekawe ile kosztuje sam TV bez tej "promocji" ?
Wcale nie tak najgorzej. http://www.centrumsony.gdynia.pl/. W sumie gdyby jeszcze połączyć twoją kielecką ofertę z promocją Sony to już byłoby super