anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Sony KDL32P3020 nie włącza się

Lesio123
Nowicjusz

Sony KDL32P3020 nie włącza się

Witam serdecznie,

Mam problem z telewizorem, model KDL32P3020. Telewizor grał i wszystko było dobrze bez najmniejszych oznak zepsucia się, ale dzisiaj najnormalniej w świecie kiedy był wyłączony na pilocie (czerwona dioda na telewizorze) to podszedłem i wyłączyłem go na guziku u góry telewizora i czerwona dioda zgasła. Chciałem go włączyć po chwili ponownie, ale niestety jest całkowity brak reakcji. Guzik na telewizorze przyciskałem, przytrzymywałem, przyciskałem kilkukrotnie i kompletnie nic się nie dzieje, nie świeci się żadna dioda, telewizor nie wydaje żadnych dźwięków. Kabel zasilający dociskałem, zmieniałem kontakt, podłączałem do tych kontaktów inne urządzenia które normalnie działały. Do telewizora podpięty był jedynie dekoder satelitarny kablem HDMI, ale czy podłączony czy nie i tak jest zero reakcji. Na pliot też nie reaguje w żaden sposób.

Dziwna sprawa, że tak nagle bez żadnych oznak i dziwnych dźwięków padł po wyłączeniu na przeciku u góry telewizora?

Z góry dziękuję za cenne rady i pomoc, pozdrawiam.

1 ODPOWIEDŹ 1
profile.country.PL.title
Sony_Poland_Team
Community Team

Dziękujemy za zapytanie.

Z opisu problemu wnioskujemy, że najprawdopodobniej konieczne będzie zgłoszenie sprawy do serwisu. Pod poniżsyzm adresem istnieje możliwość wyszukania najbliższego Autoryzowanego Centrum Serwisowego Sony:

https://www.sony.pl/dealerlocator/search

Pozdrawiamy, zespół Sony