anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

tvn player odtwarza tylko reklamy KDL-32EX701

traum45
Poszukiwacz

tvn player odtwarza tylko reklamy KDL-32EX701

jak w temacie, nie uruchamia się film czy bajka tylko na okrągło lecą reklamy. Ma ktoś tak samo? Wiadomo o co chodzi?

19 ODPOW. 19
traum45
Poszukiwacz

dzisiaj sprawdzałem, jest mała różnica, zamiast ciągłych reklam (sprawdzone do 30 min), dzisiaj po około 5 minutach reklam jest powrót do menu. Rewelacja to to nie jest, bo nadal programów, filmów czy bajek nie da się oglądać

saad85
Nowicjusz

U mnie to samo, nie pomaga odświeżanie zawartości internetowej ani nic innego. Trochę to smutne, jakiś czas temu moja bravia straciła serwis youtube teraz doszedł do tego tvn player. Gdyby ktoś znalazł sposób proszę dać newsa.

traum45
Poszukiwacz

u mnie też nic nowego, TVN w ostatniej odpowiedzi napisał, że skierował sprawę do działu technicznego

profile.country.PL.title
matrbis
Użytkownik

Powinien pomóc reset Tv, tz na włączonym tv wyciągamy wtyczkę i czekamy 10 sekund, wkładamy wtyczkę i Tv powinien sam się włączyć od loga Sony. Po załadowaniu sprawdzić apk.

profile.country.PL.title
Janusz2606
Poszukiwacz

Odradzam takiego potraktowania jakiegokolwiek urządzenia elektrycznego. W żadnej instrukcji nie znajdziecie takiego sposobu resetowania urządzeń.

profile.country.PL.title
arturkielb
Użytkownik

Zgadzam sie z Janusz2606 wyłączanie włączonego telewizora z prądu to nie jest dobre rozwiązanie. A co do TVN Player to na moim nowym telewizorze kld-43w809c wszystko działa natomiast na starym kdl40ex500 włączają sie tylko reklamy a potem cały czas sie ładuje. 

profile.country.PL.title
matrbis
Użytkownik

A czytacie ogólnie jakieś instrukcje obsługi? Wątpię...  

http://sony-eur-eu-pl-web--eur.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/77033/~/jak-zresetowa%C4%87-telewizor-sony-z-systemem-android%3F
profile.country.PL.title
Janusz2606
Poszukiwacz

Jeżeli telewizor nie działa prawidłowo, na przykład nie odpowiada lub pojawia się czarny ekran, konieczne może być jego zresetowanie " - jest to skrajny przypadek. A skoro Pan wątpiący wie lepiej no cóż każdy ma prawo się wypowiedzieć, a jesteśmy tutaj po to aby dyskutować. Co innego jest resetowanie do ustawień fabrycznych. Warto też zauważyć że instrukcję dyskwalifikuje fakt że w telewizorze jest wmontowany przełącznik on/off, i nie jest wyjaśnione jak dokładnie to zrobić. 

traum45
Poszukiwacz

dobra, nie ma się o co spierać, resetowanie nic nie daje

martiner-----
Poszukiwacz

Ten sam problem w EX-500od poczatku pazdziernika

ponizej odpowiedz HD sony

~ "W nawiązaniu do korespondencji pragnę Pana poprosić o kontakt w tej sytuacji z samym TVN playerem , ponieważ z Pańskiego opisu wynika, iż jest to problem z jedną apikacją a pozostałe działąją prawidłowo,więc nie powinno mieć to związku z samym oprogramowaniem telewizora."
~"Treści niektórych dostawców internetowych moga zostać odtworzone poprzez aplikacje przez nich oferowane.

Więcej informacji na temat aplikacji znajdzie Pan w przewodniku pod poniższym linkiem:
http://pdf.crse.com/manuals/iManuals/pol/3a-1/brivideo.html

Uprzejmie informujemy, że firma Sony nie ponosi odpowiedzialności za działanie aplikacji i treści w niej dostępne.
"

odpowiedz TVN jak i u Was kolejne maile bez odpowiedzi

~ Dziękuję za kontakt. Problem został przekazany do działu technicznego.

Śledzc ruch w sieci zauwazyłem, że w momecie rozpoczecia wczytywania zanika wszelki ruch w tej aplikacji. Innymi słowy wczytywanie tresci to bzdura, TVN olewa uytkownikow SB sama, sama SB tez nie zamierza kiwnąć chocby palcem w tej sprawie.

pzdr

marcin