Podziel się wrażeniami!
Witam .Mam dwa pytania.Jestem posiadaczem telewizora kdl40ex701,i chciałem się dowiedzieć ,czy można załączyć na stałe na ekranie godzinę,i drugie pytanie,jak zrobić żeby ze swojego zdjęcia zrobić na ekranie tapetę,w czasie jak słucham np.z kanałów radiowych muzykę.Będę wdzięczny za informacje pa.
Nie wiem co rozumiesz przez włączenie na stałe zegarka. W większości telewizorów Bravia zegar włączasz przez naciśnięcie 2x przycisku "i+". Wtedy zegar pojawia się na ekranie.
Co do zdjęć, to z czego puszczasz to radio? Z dekodera, czy prosto z telewizora?
Witam.co do tego zegara to chciałem wiedzieć czy można mieć załączony zegar na ekranie gdzieś w rogu lub indziej np cały czas jak się ogląda tv.Co do zdjęcia to mi chodzi o to żeby zdjęcie np z aparatu było jako tapeta w czasie gdy słucham muzyki ze stacji radiowej.Mam takie stacje z anteny naziemnej którą odbieram sygnał cyfrowy ze Skrzycznego.Dzięki za pomoc i czekam na odpowiedż.
Co do zegarka to tak jak napisałem - 2x przycisk "i+" w większości modeli pokazuje zegarek. Ten pojawia się i póki sam go nie wyłączysz to jest widoczny.
Co do zdjęć, w menu ustawień (chyba cyfrowych) masz takie pole jak "Radio". Tam masz podane różne warianty wyświetlania na tapet na ekranie w trakcie działania radia. Przestawiając opcje na np. "Pokaz slajdów" pojawi się ustalony pokaz zdjęć.
Zimny napisał(a):
Co do zegarka to tak jak napisałem - 2x przycisk "i+" w większości modeli pokazuje zegarek. Ten pojawia się i póki sam go nie wyłączysz to jest widoczny.
Właśnie nie wiem, nie próbowałem tego na żadnym nowym modelu. Dlatego napisałem "W większości modeli" W starszych działa na 100%.
Witam.No niestety ale w moim z tego roku ten zegar tak nie działa.Fakt że gdy nacisnę dwa razy,to się pojawi ale za chwile znika ,dziękuje pa.
No niestety. Może w przyszłości będzie jakaś poprawka oprogramowania uwzględniająca włączenie zegara na "stałe".