Podziel się wrażeniami!
A więc tak jak otrzymałem ten odtwarzacz BD to wszystko z komputera działało potem musiałem zrobić format PC i teraz tylko niektóre filmy z komputera działają a jak nie działają to jak się nagra je to już działają. W czym tu problem?
Kontaktowałeś się już z serwisem ? No cóż, z użytkowania sprzętu elektronicznego nie da się wyłączyć czynników losowych i czasami coś może się popsuć. Odtwarzacz masz na gwarancji jak mniemam ( po 6 miesiącach chyba nie upłynęła), więc pozostaje zrobić to co napisałem na początku kontaktuj się z serwisem
Sprzęcik dostarczony do serwisu.Czekam na diagnozę i naprawę.Na razie do łask powrócił chwilowo S350,który zawsze b.dobrze się sprawował .
Sprawdziłem na stronie serwisu stan naprawy.Pojawił się wpis ,że uszkodzona jest przetwornica sieciowa i oczekują na części.
Niemiło, ale najważniejsze, że widać chociaż efekty poczynań serwisu i tego, że sprawa idzie do przodu.
P.S. przypomniał mi się wątek z wklejaniem tych zdjęć, które są u góry :smileyhappy:.
Przed chwilą dostałem info,że sprzęt gotowy do odbioru.Tak więc serwis się uwinął błyskawicznie Mam nadzieję,że więcej usterek nie będzie.
O jakie fotki chodzi?,bo nie chwytam
Czyli bardzo dobrze. Serwis stanął na wysokości zadania a to się liczy
PS. Przejrzyj ten temat od początku
U mnie też tak było błyskawicznie swego czasu. Myślałem, że wszyscy i wszędzie starają się obniżać koszty a tu miła niespodzianka, że serwis został bez zmian czyli wszystko OK.
A zdjęcia to jak pisał Mylagos :smileyhappy:.
Wszystko jasne,poprostu Internet Explorer nie wyświetlał mi fotek.Po zmianie na FFoxa jest O.K