anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

BDP-S480 czy BDP-S580?

robertf1
Początkujący

BDP-S480 czy BDP-S580?

Wkrótce mają pojawić się w/w modele. Dla mnie podstawowa różnica polega na sposobie łączności wi-fi. BDP-S480 łączy się za pomocą adaptera USB a BDP-S580 ma już wbudowany moduł wifi. W związku z tym mam kilka pytań.
1. Które rozwiązanie jest lepsze pod względem odbierania sygnału?
2. Czy są jakieś ogólne wytyczne co do wyboru rozwiązania? Tu liczę głównie na doświadczenia użytkowników
Dzięki za podzielenie się uwagami

5 ODPOW. 5
profile.country.pl_PL.title
Zimny_
Użytkownik

Witaj,
nie ma jeszcze wszystkich danych technicznych, więc różnic może być więcej.
Co do adaptera i wbudowanego WiFi - oczywiście wbudowane wydaje się lepsze. Nie spotkałem się z sytuacją, gdzie adapter zrywał połączenie, miał ograniczenia których nie ma wbudowane WiFi. Także stabilność i możliwości są praktycznie na tym samym poziomie. Jednak adapter to dodatkowe koszty i dodatkowe urządzenie.
Drugiego pytania nie rozumiem, możesz sprecyzować?
Pozdrawiam,
Zimny.

robertf1
Początkujący

Drugie pytanie dotyczyło kwestii czym się kierować przy wyborze rozwiązania? Ale jeśli od strony technicznej są one porównywalne to wyczerpuje moje niejasności. Dzięki

Zimny_
Użytkownik

Nie można odpowiedzieć na drugie pytanie, ponieważ nie ma jeszcze wszystkich danych technicznych. Jak się tylko pojawią, to dam znać.

profile.country.PL.title
zbygaaj
Doradca

na stronie SONY są do pobrania instrukcje między innymi do modeli 480 i 580 fakt po rumuńsku ale instrukcja jest jedna do modeli 480 i 580 także różnice są jak mniemam tylko w module WiFi wbudowanym w 580-tkę i pamięci na BD 1GB podobnie jak było w 470 i 570.No i niestety dalej obsługa tylko FAT32 ale jest też i dobra wiadomość w/w modele obsługują przeglądanie stron www.

Zimny_
Użytkownik

Z góry mówię, że do momentu premiery modeli, nic nie jest pewne.. Instrukcje mogą się zmienić, modele nie są gotowe do sprzedaży.