Podziel się wrażeniami!
Witam.
Tak jak w opisie,mam problem z podlaczeniem do internetu,router D-link dir600,wszystko niby jest ok,ale nic nie moge zrobic.Moze ktos mi pomoc?
Z gory dziekuje za pomoc.
Podaje adres.ralfmax@op.pl
A co chcesz zrobić?
Pytam bo ten model po podłączeniu do sieci ma możliwość automatycznego pobierania aktualizacji,dzięki BD-Live zapewnia dostęp do dodatków, nowości, zwiastunów i gier a DLNA zapewnia oglądanie plików jpg z innych urządzeń.
Witam.
No właśnie, co chcesz zrobić, bo bez tego ciężko będzie nam pomóc. Napisz również jaką masz prędkość internetu ( być może ta informacja nam się przyda ).
predkosc mam 7mb-kablowka,trosze zle sie wyrazilem,dokladnie to niewiem co moge zrobic po podlaczeniu do internetu i jak to zrobic.Sorki za pomylke.
Pozdrawiam.
Witaj,
jeśli chcesz połączyć BDP-S760 z Internetem, możesz to zrobić w dwojaki sposób. Po pierwsze poprzez przewód Ethernetowy. Podłączasz jedną końcówkę do routera, drugą do odtwarzacza.
Drugi sposób to bezprzewodowe połączenie. W obu przypadkach potrzeba jest skonfigurować sieć z poziomu urządzenia. Wchodzisz do ustawień sieci i tam wybierasz sposób podłączenia. Po wybraniu postępuj zgodnie z krokami o jakie poprosi Cię odtwarzacz.
Co zyskujesz po podłączeniu do sieci/Internetu? Odtwarzacz ten umożliwia pobieranie materiałów dodatkowych, jakie są udostępnione przez producenta płyt Blu-ray. Do tego potrzeba wpiąć pamięć zewnętrzną do przedniego portu USB. Poza tym masz możliwość automatycznych aktualizacji, i dostęp do usługi DLNA. Dzięki DLNA w tym modelu możesz wyświetlać zdjęcia z komputera.