anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

DLNA w STR-DA3600ES i formaty plików

milley-----
Początkujący

DLNA w STR-DA3600ES i formaty plików

Jakie formaty może odtwarzać amplituner STR-DA3600ES po DLNA, bo póki co to czego bym nie wybrał to krzyczy, że nie obsługuje... próbowałem jpg, mp3, avi i efekt zawsze taki sam :(

4 ODPOW. 4
profile.country.pl_PL.title
karkal
Początkujący

Na bank czytalem dzis w instrukcji jakie obsluguje formatym ale nie pamietam wszystkich.
Na pewno bylo to WMA a nie bylo tam AVI.

milley-----
Początkujący

Że nie działa avi to mnie specjalnie nie zdziwiło, ale mp3 i jpg? Oczywiście próbowałem je odtwarzać odpowiednio w sekcjach dla filmu, muzyki i foto w menu. W instrukcji jak byk napisane, że jpg, bmp i png jeśli chodzi o fotki oraz mp3, wma, wav a nawet aac jeśli chodzi o muzykę powinno latać bez problemu, a nie lata...

Druga sprawa... czy komuś udało się przez setup manager dodać inne radyjko niż te dostępne na shoutcast.com? Np. polskastacja.pl śmiga jeśli ją podać przez link z shoutcast.com ale już bezpośredni z jej strony nie działa... pobrany plik pls oczywiście niczym się nie różni...

Z góry dzięki za zainteresowanie :)

PS. Czy powinny działać strumienie AAC z shoutcast? Bo o ile znalazłem w instrukcji formaty odtwarzane przez DLNA to przez shoutcast już nie.

profile.country.pl_PL.title
VSS-----
Początkujący

a mi się nie udało zagrać żadną stacją :(
możesz podać mi linki do stacji które masz wpisane, ja wpisywałem różne z shoucat i nie działa mi żaden :c3

Artur VSS

kebul-----
Początkujący

milley napisał(a):

PS. Czy powinny działać strumienie AAC z shoutcast? Bo o ile znalazłem w instrukcji formaty odtwarzane przez DLNA to przez shoutcast już nie.

AAC nie będą działać tylko MP3