Podziel się wrażeniami!
Witam
W związku z ty, iż zakupiłem amplituner STR-DA3600ES stary który służył mi do tej pory STR-DB840QS postanowiłem zainstalować w sypialni, jednakże muszę dobrać do niego jakieś głośniki kina domowego. Amplituner będzie współpracował z CD i DVD. Wymagane aby można je było zainstalować na ścianie (duże podłogówki odpadają). Odsłuch z CD raczej stereo. Co proponujecie zestaw 5 małych głośniczków + subwoofer czy może 5 mocniejszych głośników bez subwoofera? Co myślicie o Pascalach Sony jaki dźwięk przy stereo z tych głośników? A może jakiś JBL, Koda? Co ładnie zagra z tym amplitunerem?
Budżet myślę do 1200zł, sprzęt może być używany.
Pozdrawiam
--
Salon: AV:STR-DA3600ES DVD:DVP-NS92 TV:KDL-32V2500 Głośniki: Przód: Quadral QLX202 Centralny: Quadral QLX Base MKII Tył: Quadral QLX110 Sub: Quadral Sub 7
Sypialnia: AV:STR-DB840QS CD:CDP-XB720QS DVD:LG TV:LG
Telefon: XPERIA S & XPERIA X10 mini pro
ale zestaw ma byc oparty na na kolumnach podlogowych,czy ma byc sub plus piec plastikow.
jak to pierwsze to troche maly budzet moze starczyloby na jakies uzywane plastiki a gowna nie bede tobie proponowal.za 1200 zlotych plus koszt przesylki z anglii bede sprzedawal moje jbl e 80 wstanie bdb sa to tylko fronty.
Nie duże kolumny odpadają. Myślę o jakimś zestawie sub + satelity albo same satelity ale takie mocniejsze. Ważne aby można je było zawiesić.
Pozdrawiam
Mogą być jakieś fajne monitory na ścianę z przodu i centralny też mocowany na ścianę. Nie koniecznie zestaw 5.1.