anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Jak wyłączyć wentylator?

Klara-----
Początkujący

Jak wyłączyć wentylator?

Witam! Mam pytanie odnośnie zmiany ustawienia wentylatora w amplitunerze SONY STR-SL5. Próbuje zastosować się do wskazówek zawartych w instrukcji, ale niestety na wyświetlaczu nie pojawia się żaden komunikat o możliwościach zmiany.

5 ODPOW. 5
profile.country.pl_PL.title
Zimny_
Użytkownik

Witaj, nie znam tego kina, ale możesz napisać krok po kroku co robisz aby wyłączyć wentylator?

Klara-----
Początkujący

Witam, poniżej załączam fragment z instrukcji, według której próbuje wyłączyć wentylator. Dodam, że wykonuję te polecenia na pilocie, ale próbowałam też na sprzęcie...i nic.

Zimny_
Użytkownik

Dziwna sytuacja. Niestety nie znam tego modelu. I tak spróbowałbym kombinacje na wyłączonym sprzęcie, na włączonym. Przywrócił ustawienia fabryczne i sprawdził, czy nie ma włączonej jakieś funkcji odpowiedzialnej za informacje wyświetlane na ekraniku. Może coś blokuje.

Klara-----
Początkujący

Witam, jak to dobrze, że ktoś czasem naprowadzi nas na poszukiwanie rozwiązania. Otóż sugerując się podpowiedzią przywrócenia ustawień fabrycznych, zastosowałam się do wskazówek instrukcji i wykonałam podaną kombinację przycisków na sprzęcie. Przywrócone zostały ustawienia fabryczne. Wówczas wyłączyłam sprzęt i jeszcze raz włączyłam go używając wskazanych przycisków. Ku mojemu zdziwieniu…pojawił się jakże oczekiwany napis: FAN AUTO. Można było zmienić ustawienia wentylatora. :thumbsup:
Bardzo dziękuję za zainteresowanie się problemem i chęć pomocy. Pozdrawiam!

Zimny_
Użytkownik

Klara napisał(a):

Bardzo dziękuję za zainteresowanie się problemem i chęć pomocy. Pozdrawiam!

Proszę bardzo :c22 Miło słyszeć takie słowa :c2
Pozdrawiam!!