Podziel się wrażeniami!
Witam! Mam pytanie odnośnie zmiany ustawienia wentylatora w amplitunerze SONY STR-SL5. Próbuje zastosować się do wskazówek zawartych w instrukcji, ale niestety na wyświetlaczu nie pojawia się żaden komunikat o możliwościach zmiany.
Witaj, nie znam tego kina, ale możesz napisać krok po kroku co robisz aby wyłączyć wentylator?
Witam, poniżej załączam fragment z instrukcji, według której próbuje wyłączyć wentylator. Dodam, że wykonuję te polecenia na pilocie, ale próbowałam też na sprzęcie...i nic.
Dziwna sytuacja. Niestety nie znam tego modelu. I tak spróbowałbym kombinacje na wyłączonym sprzęcie, na włączonym. Przywrócił ustawienia fabryczne i sprawdził, czy nie ma włączonej jakieś funkcji odpowiedzialnej za informacje wyświetlane na ekraniku. Może coś blokuje.
Witam, jak to dobrze, że ktoś czasem naprowadzi nas na poszukiwanie rozwiązania. Otóż sugerując się podpowiedzią przywrócenia ustawień fabrycznych, zastosowałam się do wskazówek instrukcji i wykonałam podaną kombinację przycisków na sprzęcie. Przywrócone zostały ustawienia fabryczne. Wówczas wyłączyłam sprzęt i jeszcze raz włączyłam go używając wskazanych przycisków. Ku mojemu zdziwieniu…pojawił się jakże oczekiwany napis: FAN AUTO. Można było zmienić ustawienia wentylatora.
Bardzo dziękuję za zainteresowanie się problemem i chęć pomocy. Pozdrawiam!
Klara napisał(a):
Bardzo dziękuję za zainteresowanie się problemem i chęć pomocy. Pozdrawiam!