anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Kolumny FCR 6000

kapusta7
Początkujący

Kolumny FCR 6000

Witam,posiadam zestaw kolumn fcr 6000 w wersji 5.0 mam pytanie odnośnie kolumn frontowych,czy posiadają one zwrotnice?

14 ODPOW. 14
profile.country.en_GB.title
cyewald
Początkujący

z tego co kiedys czytalem od goscia ktory je rozebral i to sa jego slowa nie tam nawet namiastki zwrotnicy.sa to glosniki zrobione na szybko i malo przemyslane ale za ta cene nie ma co oczekiwac szalu.dla malo wymagajacej osoby to dobry wybor.mialem u siebie ss-f6000 i te fcr 6000 i dla mnie byly pod wzgledem jakosci dzwieku za slabe i meczyly mnie po jakims czasie.pozdrawiam :c44

kapusta7
Początkujący

Warto by było w nie włożyć jakieś zwrotnice,mocno poprawiło by to jakość dźwięku?Jeśli tak to jaka?

cyewald
Początkujący

nie ma sensu sie bawic. lepiej za ta cene kupic dwa glosniki frontowe lepszej jakosci i z czasem dokupic reszte.mimo ze bardzo lubie ta firme takie produkty jak te glosniki obnizaja jej klase :c44

profile.country.pl_PL.title
cogito.
Początkujący

pieniazek, nie mierz wszystkiego swoją miarą. Masz większą wiedzę i większe wymagania niż przeciętny użytkownik. Poza produktami dla Ciebie musi też być jakaś półka dla mas ;-) I tak te kolumny sprawują się dobrze w porównaniu do niektórych konkurentów. A trafiły mi się nawet kiedyś takie które seryjnie przychodziły z magazynu z poobrywanymi zaciskami do kabli. Bywa różnie...

kapusta7
Początkujący

Panowie, może któryś z was ma znajomego który robił zwrotnice do tych kolumn bądź pomiary tych kolumn.

profile.country.pl_PL.title
cogito.
Początkujący

Jeśli pieniazek twierdzi, że nie jest taka zabawa warta zachodu to ja bym mu wierzył. Tak jak już pisałem ma sporą wiedzę w temacie oraz spore wymagania więc polegając na nim nie powinieneś się zawieść. Ze swojej strony też polecał bym rozbudowę zestawu o nowsze/lepsze elementy, a nie jego przebudowywanie za pomocą młotka i gwoździ ;-)

kapusta7
Początkujący

Ok kolego,a co sądzicie o kolumnach Jbl e80?

cyewald
Początkujący

jestem posiadaczem tych kolumn.jak dla mnie sa super.sa to glosniki bardzo kontrowersyjne.jednym bardzo sie podoba ich specyfika,inni jada po nich po calosci jak dla mnie do tych glosnikow musi byc porzdna elektronika czyli dobry amplituner lub wzmacniacz stereo jezeli interesuje kogos stereo.zbyle czym te kolumny nie graja.jezeli chodzi o amplitunery to polecam do nich sony ale tylko z serii es,kiedy testowalem te glosniki na nowym amplitunerze sony str-dh720 z nowej serii i to pod bi -amping podlaczylem roznina byla jak dzien do nocy.glosniki te lubia duza dawke pradu . jak dla mnie z ampli sony tylko seria es wydabedzie z nich ich zalety.jeszcze lepiej zagraja z elektronika harman kardon.na dzien dzisiejszy z amplitunerow do tych glosnikow polecilbym tobie tylko sony es lub harman kardon.jezeli jestes zainteroesowany tymi kolumnami w zestawie do kina czyli plus center i tylne to w kinie i wtym przedziale cenowym w
gniecie ciebie w fotel a i w stereo przy dobrym amplitunerze tez swoje pokaza.jezeli interesuje ciebie tylko stereo to wzmak lub amplituner stereo.pozdrawiam :c37 i jeszcze jedno swietne do muzyki elektronicznej i rockowej lub metal,rnb.jezeli sluchasz jazzu lub cos w tych klimatach to nie z tymi glosnikami

kapusta7
Początkujący

Amplituner Pioneer Vsx d814s tylko techno i filmy