Podziel się wrażeniami!
Witam,
Dostał ktoś obiecany film SPIDERMAN 3 na Blu-Ray'u po zakupie notebooka z serii np. FZ21M i po rejestracji w klubie Vaio? Ja nadal czekam i nawet nie wiem gdzie się upomnieć...?
Pozdrawiam,
BJP
ja dostałem, czekałem ponad miesiąc, więc trzeba się uzbroić w cierpliwość, przychodzi kurierem
a tak na marginesie, DVD wysiada
A ja czekam już prawie 2 miesiące! Kupiłem Vaio 28.09. a dzień później zarejestrowałem online...
Kiedy kupiłeś i rejestrowałeś a kiedy przyszła paczka?
Skąd była nadana (Sony Polska,jakaś zagranica itp.)?
Pozdrawiam,
BJP
Ja dostałem (dziś ). Czekałem ok. 3 tygodni, dokładnie nie pamiętam. Paczka przyszła ze Szwajcarii. W razie problemów - jeśli masz ulotkę o Spidermanie, jaka była w opakowaniu, to tam jest adres, pod który można zgłaszać się w razie problemów.
Ja również czekam na przesyłkę i mineło już napewno ponad miesiąc. Niestety lipa i również zaczołem się zastanawiać dlaczego to trwa tak długo. Ponoć przełka nie powinna przekroczyć 28 dni od czasu rejestracji - w moim przypadku już załugują na duży minus. Moim zdaniem taka płyta powinna być dodana do zestawu wraz z zakupem notebooka. Ale to jest moje zdanie
Cześć, a w moim przypadku czekam jakiś miesiąc... i nic. Też nabyłem 21M. Już ogarnęły mnie obawy, że może nie dopełniłem jakichś formalności. No ale zarejestrowałem się tam gdzie trzeba i to chyba wystarczy? BlackJack, upomniałeś się już może o ten film?
Nie upominałem się ponieważ nikt mi nie może powiedzieć gdzie !! Na infolinii Sony PL nie wiedzą, w pomocy technicznej też nie. A tej ulotki już nie mam... Może ZbyszekP albo ktoś inny poda jakiś adres (szwajcarski??) albo tel. to się upomnę i zapytam dlaczego to ogólnie trwa tak długo dla polskich nabywców.....
Ja dostałem dzisiaj też po ponad miesiącu Wszystko fajnie ale... nie mogę odpalić filmu na zewnętrznym tv lcd... Kiedy wyjmę kable VGA (póki co takiego używam) to film idzie. Czyli to jest jakaś głupawa ochrona przed kopiowaniem Wyskakuje właśnie błąd o ochronie danych tzn. filmu. Rozumiem walkę z piractwem ale to głupota. Mam laptopa FZ21M z blue ray'em i co mam oglądać na 15 calach w normalej rozdziałce coś co powinno śmigać w full hd?
Czy ktoś rozwiązał ten problem ? A może coś trzeba zmienić w ustawieniach interDVD czy jak sie zwie ten program odgórnie zainstalowany w naszych VAIO ?
Aby odtwarzać na zewnętrznym TV film BR trzeba używać tylko kabla HDMI. Tylko on przesyła dane zabezp. przed kopiowaniem i odtwarza przwidłowo. Żadne D-sub, VGA itp.
Czy ktoś poda mi ten kontakt gdzie mogę zareklamować brak obiecanego filmu. Ktoś kto dostał z danych wysyłkowych na paczce lub z ulotki (reklamy) na opakowaniu Vaio. To już 2 miesiące i nic !!! Please......
No więc na ulotce widnieje taki punkt:
"Jeśli masz jakiekolwiek pytania lub problemy z rejesttracją, zadzwoń do nas pod numer w Polsce, 0870 240 2410 (opłata za połączenie krajowe), lub wyślij wiadomość e-mail na adres blu-ray@vaio-link.com"
Oprócz tego nie ma zadnych innych danych teleadresowych, które byłyby wskazane jako możliwe do kontaktu.
Przy okazji, ja również nie dostałem obiecanego filmu 😐