Podziel się wrażeniami!
Witam,
Dostał ktoś obiecany film SPIDERMAN 3 na Blu-Ray'u po zakupie notebooka z serii np. FZ21M i po rejestracji w klubie Vaio? Ja nadal czekam i nawet nie wiem gdzie się upomnieć...?
Pozdrawiam,
BJP
Szczęsliwcy, którzy dostali ten długo oczekiwany film, powiedzcie, w jaki sposób dotarła do Was ta przesyłka? Czy to przyniósł listonosz poleconym? Czy do skrzynki? A może kurier? Bo już po głowie chodzi mi tzw zaginiecie przesyłki :///
No i minęło 2,5 miesiąca a filmu jak nie było tak nie ma 😞
Rozmawiałem 3 tygodnie temu z pracownikiem infolinii Sony - dział Vaio: obiecał pomoc i reklamację. Oddzwonił po tygodniu, że ją złożył i mam czekać na film... Ale dalej ZERO !!!
To jest żenujące - prosić się o obiecany prezent...................
również nabyłem 21m jakoś w październiku, a film dostałem chyba ze 3 dni temu - koperta w skrzynce poczt.
btw. w czym to uruchomić? windvd 8 premium nie obsługuje bd 😕
Witam,
Dostał ktoś obiecany film SPIDERMAN 3 na Blu-Ray'u po zakupie notebooka z serii np. FZ21M i po rejestracji w klubie Vaio? Ja nadal czekam i nawet nie wiem gdzie się upomnieć...?
Pozdrawiam,
BJP
również nabyłem 21m jakoś w październiku, a film dostałem chyba ze 3 dni temu - koperta w skrzynce poczt.
btw. w czym to uruchomić? windvd 8 premium nie obsługuje bd 😕
witam!
jak kupilem FZ-21z w pazdzierniku (16.10) zarejestrowalem sie dwa albo 3 dni pozniej i do dzisiaj nie dostalem filmu.
Co mi doradzicie zrobic?????
Czy jest jakis drugi numer do dzialu pomocy Sony w polsce oprocz tego 0870......
(z zagranicy sie nie dodzwonic - mam kilka pytan do fachowcow :smileygrin: )
pozdrawiam
Так может кто объяснит как фильм получить?а то я ни чё не понял....вот я зарегил свой вайо и чё дальше???
No więc na ulotce widnieje taki punkt:
"Jeśli masz jakiekolwiek pytania lub problemy z rejesttracją, zadzwoń do nas pod numer w Polsce, 0870 240 2410 (opłata za połączenie krajowe), lub wyślij wiadomość e-mail na adres blu-ray@vaio-link.com"
Oprócz tego nie ma zadnych innych danych teleadresowych, które byłyby wskazane jako możliwe do kontaktu.
Przy okazji, ja również nie dostałem obiecanego filmu 😐
Witam
Ja dostałem film dziś,a zalogowałem się na stronie VAIO 23 grudnia. Doszedł do mnie zwykłą przesyłką wrzucony do skrzynki w kopercie.
Pozdrawiam
ja kupiłem laptopa w listopadzie do dziś nie mam tego filmu 😕