- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
55xe8505 jak zapisać listę programów na usb
Witam jak zapisać listę programów cyfrowych na pendrivie,mam kablówkę MM i moduł CAM.
W ustawieniach technicznych nie można wejść na przesyłanie listy prog,w pamięci telewizora widzi pena ,przekładane na usb 1,2,3 nie pomaga.Może ktoś wie jak z tym poradzić.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Nie możesz mieć nic włożonego do USB mysza .pen jak chcesz coś przesłać to tylko jedno urządzenie pozostałe USB wolne
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Nic nie mam podpiętego,na infolinii powiedzieli że wina kablówki,można tylko z satelity
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
powiedz niech Ci takich kitów nie wciskają to są ustawienia cyfrowe i ja jak zapisuję to się wyświetla co można zaimportować i co można eksportować i jest to co zapisane ma TV jak ma znalezione kanały satelitarne to wysyła satelitarne a jak ma cyfrowe to wysyła też cyfrowe mam kablówkę i satelitę i jak robię eksport to pokazuje że wyeksportuje cyfrowe kablowe i satelitarne i tak robi chyba że w Twoim modelu już namotali a nie wierzę by tak było
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
A czy pendriva trzeba sformtowac w telewizorze?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
nie ,tylko wtedy gdy chcesz nagrywać lub jako pamięć wewnętrzną do przesyłania programów nie trzeba