anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

a550/ a350

yogi6661
Początkujący

a550/ a350

czy warto z a350 na a550 zmienic??

13 ODPOW. 13
armalite
Początkujący

To mu się tylko tak wydaje. "W praniu" się okazuje, że się przydaje :)

profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

armalite napisał(a):

To mu się tylko tak wydaje.

Dość odważnie ferujesz tak ogólne wyroki...chyba zbytnio patrzysz na wszystko przez pryzmat własnych doświadczeń... ;)

Naprawdę nie każdy lubi LV i odchylany ekran...weźmy choćby mnie - ja nie lubię.

armalite
Początkujący

Lajam napisał(a):

Naprawdę nie każdy lubi LV i odchylany ekran...weźmy choćby mnie - ja nie lubię.

To nie chodzi o to, czy się lubi, czy nie tylko czy się przydaje, czy jest bezużyteczny.
http://picasaweb.google.com/lh/photo/QM ... directlink " target="_blank
Zrobienie tego zdjęcia bez LV oznaczało by konieczność walnięcia się w błoto i celowania wizjerem, lub strzelenie kilku zdjęć na czuja, na zasadzie, może się uda.
To jak z popielniczką w samochodzie. Nie palę to nie potrzebuję, prawda? A tu proszę, przydaje się do schowania pilota do bramy...
Kiedy tylko mogę używam wizjera. Ale czasem wygodniejsze jest LV, tak po prostu, i chcąc nie chcąc z niego korzystam.

profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

armalite napisał(a):

To nie chodzi o to, czy się lubi, czy nie tylko czy się przydaje, czy jest bezużyteczny.

Nikt nie pisał o bezużyteczności.

Kris wspomniał tylko, że nie każdy potrzebuje LV i odchylanego ekranu i mówił to w odniesieniu do niższej ceny, która często jest czynnikiem decydującym przy zakupie. Czasem warto przemyśleć czy pewna funkcjonalność, z której będziemy korzystać okazjonalnie jest warta dodatkowych kilku stówek.... ;)