Podziel się wrażeniami!
Witam
Mam dylemat co do dwóch modeli zastanawiam się pomiędzy a 550 a a580
który jest lepszy?
Chcę fotografować zawody sportowe takie jak mtb i zawody psich zaprzęgów.
Z góry dziękuje za odp
A masz zainstalowane PMB??piotruso napisał(a):
o filmiku się nie wypowiem bo mój komputer nie jest w stanie go odtworzyć
Tadeusz napisał(a):
A masz zainstalowane PMB??piotruso napisał(a):
o filmiku się nie wypowiem bo mój komputer nie jest w stanie go odtworzyć
Myślę, że gdybyś miał, to z odtworzeniem nie miałbyś problemu
No to kiszka
A myślałem, że z macami PMB też bangla (chyba, że masz linuxa...).
Z najnowszą wersją PMB na moim netbooku - w sumie też bardzo słabiutkim, jedno-rdzeniowym itd. filmiki w fullHD śmigają aż miło. Z windowsowym playerem niestety już nie.
pod windą 7 (64bity ) nie ma zadnych problemów z odtwarzaniem w systemowym WMP . wiem oczywiscie ze nie wszyscy go maja , ale info tylko dla tych co mogli by sie czegos obawiac .
Tadeusz napisał(a):
No to kiszka
(chyba, że masz linuxa...).
PMB nie działa na mac'ach (tak przynajmniej stoi w instrukcji). Wydaje mi się, że w tym przypadku filmiki powinny działać w imovie.
Ale Linux (bo tu o ten system chodzi), nie jest wspierany?
Tadeusz napisał(a):
Ale Linux (bo tu o ten system chodzi), nie jest wspierany?
Wiem, że najlepiej by było, gdyby wszystkie systemy na rynku mogły obsłużyć PMB (gdybym miał jeszcze Amigę - to bym chciał na nią też...). Ale z drugiej strony, to mogło by mocno podnieść koszty i PMB (z dodatkami) nie byłby darmowy, albo byłby dużo gorszy...
Trudno
Nawiasem pisząc, też chciałem kiedyś Linuxa. Cieszyłem się dwa razy - przy instalacji i potem przy usuwaniu, choć to trwało dużo dłużej Widać jestem za mało inny... choć Amigę bym chciał
Tadeusz napisał(a):
:c40
Wiem, że najlepiej by było, gdyby wszystkie systemy na rynku mogły obsłużyć PMB (gdybym miał jeszcze Amigę - to bym chciał na nią też...). Ale z drugiej strony, to mogło by mocno podnieść koszty i PMB (z dodatkami) nie byłby darmowy, albo byłby dużo gorszy...
Trudno