anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Alpha 550 software

profile.country.pl_PL.title
musicman80
Początkujący

Alpha 550 software

Witam!!
Mam takie pytanie, czy sony wogole robi jakiekolwiek upgrady do softu w aparatach??
Oczywiscie najbardziej interesuje mnie a550:)
Drugie pytanie to czy ktos wie moze czy jest mozliwe ze mogliby takim upgradem dodac funkcje wstepnego podnoszenia lustra??

34 ODPOW. 34
profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

franek4always napisał(a):

Jeśli nie rozumiesz tak podstawowych pojęć to nie mamy tu o czym dyskutować.

Widzisz, po tym jak zdefiniowałeś "zawodową lustrzankę" jako "aparat kosztujący tyle, że nie stać na niego amatora" - trudno mi się odnieść do tego co rozumiesz przez pojęcia, o które prosiłem, żebyś zdefiniował.

Przykre, że nie potrafisz odpowiedzieć na jasno postawione pytanie, tylko uciekasz się do stosowania prostych zabiegów retorycznych mających na celu odwrócenie uwagi od stawianych pytań na kwestię mojego rozumienia pewnych rzeczy.

franek4always napisał(a):

Spróbuj czasami poczytać coś więcej niż to forum.

Dziękuję Ci za radę. Jesteś nieoceniony. :smileythumbsup:

profile.country.en_GB.title
Deviant.
Użytkownik

Zacznie się pseudo-elokwentna 'rozmowa', z której będzie można wywnioskować, kto potrafi skleić ładniej brzmiące zdanie, które nijak ma się do tematu...
:c43

profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

Deviant napisał(a):

:slight_smile:

Deviant napisał(a):

Zacznie się pseudo-elokwentna 'rozmowa', z której będzie można wywnioskować, kto potrafi skleić ładniej brzmiące zdanie, które nijak ma się do tematu...
:c43

Dziękuję Ci, że wniosłeś ostatnimi czasy tak wiele merytorycznych uwag do wątku. :c4

profile.country.en_GB.title
Deviant.
Użytkownik

... merytorycznych co? Pan mnie czasem nie obrażasz?
Zasadniczo... to ja skończonym debilem jestem i nie znam się na rzeczy, więc co też miałbym doradzić...? Dzięki za :c4 - podobają 'mie' się... :slight_smile:

oldguest
Początkujący

Powiem krótko. Zawodowiec. profesjonalista itp. to taki gościu co nie jęczy tylko tanim prostym sprzętem zrobi dobre foty.