Podziel się wrażeniami!
Jestem nowym posiadaczem Sony A350 i zaproponowano mi w sklepie żebym przedłużył sobie gwarancje na 5 lat za około 300zł. Warto ją wykupić czy dać sobie spokój
kris napisał(a):
naprawili Ci obiektyw. Szybko. Sprawnie. A Ty chciałbyś najlepiej wiedzieć, którą ręką był naprawiany Twój obiektyw
OsiRis czy mógłbyś zaprezentować jakieś zdjęcia tego paproszka w obiektywie i jakie o tdaje efekty na Twoich zdjęciach?
proszę
OsiRis napisał(a):
proszę
nie dam rady sam zrobić foto wnętrza obiektywu
i do tego z MF
ludzie czy wy naprawdę nie umiecie czytać ze zrozumieniem oraz przyswoić informacje taki jakie są? wyraźnie napisałem że jest uwalona soczewka wewnątrz, przecież nie wysyłałbym urządzenia do serwisu oraz nie zakładał odrębnego tematu wcześniej.
Tak więc kris - nie tylko Wy macie licencję na wiedzę w tym forum.
OsiRis napisał(a):
Tak więc kris - nie tylko Wy macie licencję na wiedzę w tym forum.
a w czym ty chcesz mi pomóc??
jak problem dotyczy serwisu
szkoda że RASTIX który może mieć wpływ na to nie zabiera głosu.
a jest najbliżej sony.
OsiRis napisał(a):
a w czym ty chcesz mi pomóc??
OsiRis napisał(a):
szkoda że RASTIX który może mieć wpływ na to nie zabiera głosu.
diagnoza już została postawiona w 1 poście...
a problem dotyczy gwarancji, usługi, jakości usługi.
a co do PW takich rzeczy nie załatwia się po cichu. głośno polecać alfy zawsze można ale jeżeli ja po cichu próbowałem się dogadać z dyslektykiem w CSI informując go wyczerpująco o zaistniałym problemie a on nie zajmuje stanowiska i nie decyduje co zrobić dalej to chyba jest coś nie tak...
Kris ten problem jest dla sony -nie moderatorów. Masz imponującą wiedzę z której nie tylko ja czerpię inspiracje czy rozwiązania, jestem ci za to wdzięczny. Piszę o tym tu bo lepiej mieć problem na swoim podwórku niż szukać po innych forach i nie móc nad nim zapanować.
Nikomu nie trzeba chyba tłumaczyć że marka to nie znaczek alfa ale cała otoczka głównie z serwisem na który zwraca klient szczególną uwagę.
OsiRis napisał(a):
Masz imponującą wiedzę z której nie tylko ja czerpię inspiracje czy rozwiązania, jestem ci za to wdzięczny.
OsiRis napisał(a):
a co do PW takich rzeczy nie załatwia się po cichu. ...