anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Pilot do A 500 ,RMT DSLR 1

ando-----
Początkujący

Pilot do A 500 ,RMT DSLR 1

Witam serdecznie,wczoraj zakupilem pilot do mojej alfy,chcialbym zapytac czy ktos uzywa tego pilota w A500 ,bo z tego co sie zorientowalem to tym pilotem mozna tylko robic zdjecia ,ale nie idzie juz nic wiecej zdzialac,tzn. np przegladac menu ,czy zrobione fotki...moze ja cos zle robie ? :c13

5 ODPOW. 5
profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

gumpinoga napisał(a):

Witam serdecznie,wczoraj zakupilem pilot do mojej alfy,chcialbym zapytac czy ktos uzywa tego pilota w A500 ,bo z tego co sie zorientowalem to tym pilotem mozna tylko robic zdjecia ,ale nie idzie juz nic wiecej zdzialac,tzn. np przegladac menu ,czy zrobione fotki...moze ja cos zle robie ? :c13

Witaj,

rzadko kiedy używałem czegoś innego jak przycisku shutter lub 2 sec, ale mam pytanie do Ciebie - to przeglądanie zdjęć itd. wykonujesz po podłączeniu aparatu do telewizora ?

Początkujący

no wlasnie...jeszcze tego nie sprawdzilem,nie wiem czy wogole to dziala z przegladaniem zdjec..poki co to widze ze sa tylko te 2 przyciski aktywne....na reszte aparat nie reaguje,wiec nie wiem czy wogole bedzie reagowal.. :c6

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

gumpinoga napisał(a):

no wlasnie...jeszcze tego nie sprawdzilem,nie wiem czy wogole to dziala z przegladaniem zdjec..poki co to widze ze sa tylko te 2 przyciski aktywne....na reszte aparat nie reaguje,wiec nie wiem czy wogole bedzie reagowal.. :c6

podłącz aparat do telewizora i napisz co się dzieje

Początkujący

a Ty podlaczals , i jak? co prawda nie dali polskiej instrukcji ale wyczytalem ze... reszta przyciskow na pilocie uaktywnia sie po podlaczeniu aparatu do tv,wiec ,sprawa jasna.

profile.country.PL.title
.Enzo.
Poszukiwacz

Ja go używam ale do 550-tki. Z tego co pamiętam to trzeba podłączyć aparat do telewizora (kablem mikro-HDMI chyba) i wtedy można używać pilota ale pewny nie jestem.