anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

problem a 200

montii121212
Początkujący

problem a 200

witam mam pytanie podcza robienia zdjec zauwazyłem ze lampa zaczyna zazyc to znaczy jak chce zrobic zdjecie i dociskam na spust nie zrobi zdjecia tylko tak pstryaz zazy a zdjecia nie zrobi moze miał ktos taki przypadek :slight_smile:

24 ODPOW. 24
profile.country.pl_PL.title
juziak89
Początkujący

Witam, wiem, ze przebłyski sa po to aby aparat sobie poradził, no własnie... nie powinno ich byc w trybie manualnym prawda? Dobrze myśle?

profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

juziak89 napisał(a):

Witam, wiem, ze przebłyski sa po to aby aparat sobie poradził, no własnie... nie powinno ich byc w trybie manualnym prawda? Dobrze myśle?

Niekoniecznie dobrze myślisz. O ile wspomaganie AF jest włączone, będzie działać w każdym trybie.

Jeśli nie chcesz przedbłysków, możesz w menu wyłączyć wspomaganie AF. ;)

wratislavian
Początkujący

trzeba nazwać dwa tematy: "TEERKOTANIE" i "LAMPA ŻARZY" i poprzyklejać je w każdym dziale z lustrzankami i jeszce do CSI

profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

wratislavian napisał(a):

trzeba nazwać dwa tematy: "TEERKOTANIE" i "LAMPA ŻARZY" i poprzyklejać je w każdym dziale z lustrzankami i jeszce do CSI

Wcale nie trzeba ;)

profile.country.pl_PL.title
juziak89
Początkujący

no tak... to sprawa wyglada tak: z wyłączonym AF własnie sa przedbłyski (z wł oczywiscie tez), jedynie z błyskiem zamykajacym ich nie ma, prosze tylko o podpowiedz czy cos jest nie tak, czy pogmatwalam cos w ustawieniach, z góry dziekuje