Podziel się wrażeniami!
Występuje u mnie taki problem, który objawia się pokazywaniem słabej baterii na wyświetlaczu, podczas gdy w rzeczywistości jest jej np 44%. I dzieje się to tylko wtedy, gdy używam gripa.
Może jednak sony wypościłoby aktualizację poprawiającą współpracę body z grypą - bo jest to trochę irytujące...
grip oryginalny ?
bo u mnie nigdy nie było problemów, a aparat z gripem od sierpnia praktycznie dzień w dzień jest używany
Niestety nie jest oryginalny...
Deviant napisał(a):
Niestety nie jest oryginalny...
Nie mam pretensji do producenta aparatu - sam grip to tak prosta konstrukcja, że problemy można doszukiwać właśnie w elektronice body. Do A700 były jakieś softy poprawiające współpracę z gripem - pewnie dlatego, że występowały podobne problemy?
Wszystko działa bardzo dobrze - jedyny problem, to właśnie pokazywanie wyczerpanej baterii...
Deviant napisał(a):
Nie mam pretensji do producenta aparatu - sam grip to tak prosta konstrukcja, że problemy można doszukiwać właśnie w elektronice body.
Druga opcja jest jak najbardziej rozsądna, chyba, że dostanę oryginał w podobnej kwocie co zamiennik.
Pod koniec roku jednak będę się rozglądał za body A700 wraz z oryginalnym gripem - wtedy miejmy nadzieje nie będzie problemów.